sunnuntai 1. elokuuta 2010

Sunnuntain puuhailut

Päivän treenisessio aloitettiin peltojäljellä. Rimpen jälki oli 20 min vanha, malliltaan L ja siinä oli 4 esinettä. Pohja oli aika kuiva, jonka vuoksi emme antaneet vanhentua kovin kauaa. Ajoi alussa hieman hääräten ja sivussa jäljeltä. sivutuuli tosin teki osansa siinä, että jäljen päällä oli hankala pysyä. Ensimmäiseen esineeseen tarvitsi selvän avun, loput ilmaisi paremmin. Ihan ok suoritus ottaen huomioon, että esineitä oli enemmän ja kulmaakaan ei ole ennen ollut. Kulmassa hieman hämääntyi, mutta jatkoi suht nopeasti oikeaan suuntaan. Roosan jälki oli n. 30min vanha, malliltaan laatikko ja siinä oli 5 esinettä. Pidin pannasta vastaan nyt enemmän ja saatiin vauhti hieman rauhallisemmaksi. Huomasi selvästi, että jäljesti tarkemmin ja ilmaisi kaikki esineet paremmin, kun vauhtia oli vähemmän. Kulmat olivat kohtuulliset, ilmaisut jopa hyvät. Ensimmäisellä suoralla sivutuuli haittasi Roosaakin jonkin verran. Tähän jälkeen voi kuitenkin olla jo ihan tyytyväinen.

Sitten jatkoimme kentälle, jossa Roosan kanssa aloitin toko-liikkeillä. Ensin ruutua, jossa oli runsaasti vaikeuksia mennä maahan oikeaan paikkaan. Ryömi aina eteenpäin sen verran, että tassut tulivat ulkopuolelle. Otin ensin ihan vain pysäytyksiä ruutuun ja sitten myös maahanmenot mukaan. Lopulta sain pari onnistunutta. Tämän jälkeen tehtiin tunnaria. Nyt oli käytössä jälleen alusta ja kerran yrittikin ottaa väärää kapulaa. No se oli onneksi helppo estää, täytyy tehdä taas liike varmaksi tämän avulla. Lopuksi vielä luoksetulon pysäytyksiä, joissa oli myöskin pientä yli-innokkuutta. Käsimerkistä kääntyi ympäri ja säntäsi pallolle. Joitain kertoja jouduttiin tekemään ilman palkaa ja ottamaan alusta ennenkuin teki kunnollisen stopin.

Rimpen kanssa aloitettiin noudoilla. Tasamaanoudossa oli samat vanhat ongelmat joiden välillä tasapainoilla. Joko sylkee kapulan suustaan, tai sitten juoksee sen kanssa ohi... No pikku tahkoamisen jälkeen kohtuullista settiä. Tästä siirryttiin telineille ja ensin tehtiin tokoesteellä hyppynouto. Avustin mennenssä ja tullessa hieman ja toimi ihan hyvin näin. Samalla tavalla loivan A:n kanssa, eikä ongelmia siinäkään. Luontaisena jatkumona tästä aloin opettaa eteenlähetystä. Tätä ei olla ennen otettu, joten ihan vain käskyn opettamista näin aluksi... Maritta vei pallon kentän reunaan ja minä lähetin koiran. Yllättäen ei ollut ongelmia. Lopuksi tein vielä pari liikkeestä seisomaan jäämistä, jotka olivat ok, sekä maahanmenoa, joihin tarvittiin reilu vartaloapu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti