torstai 5. elokuuta 2010

Torstain touhut

'Taas treenattiin vähän enemmän kanssa... Aloitettiin hakutreenillä kankaalla. Teemana oli pidemmät pistot, jota toteutettiin kaistaleharjoituksilla. Kaikki maalimiehet olivat yli 50m etäisyydellä. Otin Roosalla 4 miestä, enkä yhtään tyhjää. Ensimmäinen ja viimeinen olivat suorapalkkoja, 2. ja 3. normaali rullantuonteja. Työskenteli hyvin, ehkä hieman pyörimällä, mutta koko ajan etsien. Eteni myös riittävän pitkälle. Rullan tuonnitkin olivat ok.

Tästä siirryin kentälle ja otin hoieman tottista ennen puruja. Ensimmäisenä taas tunnaria, nyt käytössä jälleen alusta ja vähemmän haiseva oma kapula. Haisteli kunnolla, yksi pikku hama meinasi tulla, mutta alustan vuoksi ei saanut väärää otettua. Ihan hyvältä näyttää kuitenkin tämä liike. Sitten kaukokäskyjä, joissa oli liikehdintää nyt aika paljon. Palautin koiran paikalleen aina liikkumisesta ja palkkasin vasta kun oli hyvä. Lopuksi otin muutamia tyhjän piilon kiertoja. Lähetys melko läheltä ja kun kiersi, palkka pallolla. Rimpen kanssa tehtiin ensin seuraamista ja siitä seisomaan jäämisiä. Eivät olleet ihan parhaita mahdollisia. Sitten nouto, tasamaalla vaadin paikallaan pysymisen ja heti eteentulon ja luovutuksen, ennen kuin palkkaa alkoi tulla. Hyppy-, ja estenouto molemmat tehtiin kerran, niissä ei ongelmia. Rimpellekin aloin opettamaan tyhjän piilon kiertoa, ihan vielä ei asiaa tajunnut. Lopuksi yksi tokohyppy, mikä oli ihan ok.

Viimeisenä otettiin sitten puruharkat. Roosan kanssa jatkettiin piilolla haukkumista ja otettiin siitä nyt myös hallintaan ja pako. Näitä tehtin muutama kerta, mielestäni toimi ihan hyvin. Lopuksi taas hyppyjä tyynyyn, pikkuhiljaa alkaa irrota kunnolla maasta. Rimpellä siirryttiin haukuttamaan nyt piilolle oikein kunnolla. Ainoa ongelma oli, että jää hieman kauaksi piilosta, muuten toimi ihan ok. Myös Rimpelle otettiin hyppyjä tämän jälkeen. Älysi idean nyt jo paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti