sunnuntai 15. elokuuta 2010

Tokoilemassa

Käytiin tänään taas kisaamassa tokoa Porissa. Molemmat starttasivat ja tuomarina oli Juha Kurtti. Päivän positiivisesta vastasi Rimpe ykköstuloksella. Rimpen suoritus liikkeittäin: Luoksepäästävyys ja paikallaolo 10. Paikallaolokin oli oikein kaunis ja varma. Seuraaminen kytkettynä 9,5 ja vapaana 9. Molemmissa oli hitautta perusasentoon istumisessa ja pari jotain pientä sekoilua. Pääasiassa kuitenkin ok, ja kontakti pysyi. Liikkeestä maahanmeno 10, tämä oli hieman hidas. Luoksetulo 8,5 ei tullut kunnolla sivulle.Liikkeestä seisominen 9, pysähtyi ok, mutta liikkui kun palasin luokse. Estehyppy 7, tarvitsi kaksi käskyä. Kokonaisvaikutus 10. Pisteitä yhteensä 182,5 ja kunniapalkinto! Olin kyllä oikein tyytyväinen Rimpeen, teki ihan siistiä tottista koko ajan. Nyt vaan toivotaan, että saadaan tämä pysymään kasassa ja päästään TK1: een vielä tänä syksynä.

Roosan suoritus ei sitten ollut ihan niin nautittavaa toimintaa. Oli aika porsas koko ajan ja touhusi omiaan, kun tiesi etten voi puuttua asiaan. Paikallaolo oli 10, piipitti vähän mutta muuten ok. Seuraaminen oli aivan kamalaa, haahuili taas ja katseli kaikkea muuta, ei pitänyt edes kunnon kontaktia välillä, siitä 8. Liikkeestä istuminen 9, seuraaminen ennen sitä oli huonoa... Luoksetulo 0, ei tehnyt kumpaakaan pysähdystä, tai no meni maahan mutta liian myöhään. Ruutu 0, tämä harmittaa, koska meni hyvin ruutuun ja oikealle paikalle ja sitten kun lähdin kävelemään niin ampui ulos ruudusta käännöksen jälkeen. Jos olisi pysynyt, niin varmaan olisi tullut ihan hyvä liikesuoritus. No ei voi mitään. Hyppynouto 7, possu!! törmäsi reiteeni ja luovutti ihan päin honkia. Metallinouto 8,5. Tunnari 0, haisteli kyllä kapuloita hyvin, mutta valitsi väärän. Kaukot 0, liikkui liikaa eteenpäin. Periaatteessa teki kaikki liikkeet, mutta olivat taas niin sinnepäin ja koiralla vähän liikaa omaa tahtoa kehässä, että pisteitä ei tullut.. Edelliskertaan nähden kuitenkin pisteet lähes tuplaantuivat.. Yhteissaldo 140, kokonaisvaikutus oli siis 10 myöskin.

Lauantaina ja perjantaina lähinnä viimeisteltiin koetta varten pikkujutuilla tottista, vaikka en niistä mitään ole päivitellyt. Tavoitteena on nyt treenata jonkin verran molempia joka päivä, jotta pysyisivät paremmin kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti