keskiviikko 4. elokuuta 2010

Tottista ja vähän maastoa :)

Käytiin tosiaan aluksi kentällä ottamassa tottistreeni. Roosa aloitteli jo tuttuun tapaan ruudulla, johon vaihdoin toisenlaisen kehänauhan nyt. Aluksi laitoin ruutuun namipurkin merkkaamaan keskikohtaa ja hyvinhän se silloin suunnisti oikeaan kohtaan. Namipurkki pois ja kas kummaa, johan tuli tassut nauhan yli. Otin koiran pois ruudusta ilman palkkaa aina tälläisestä suorituksesta ja lähetin uudestaan. Lopetin heti kun saatiin onnistunut suoritus. Sitten vuorossa oli tunnari. Kapulat laitettiin ympyrään ja ilman alustaa. Haisteli molemmilla kerroilla erittäin hyvin kaikki kapulat ja valitsi oikein. Tämä oli melkein oppikirjasuoritus jo Roosalta! Tähän väliin otin yhden metallinoudon, jossa ei ollut ongelmia. Sitten nopeasti sarjana jättöliikkeet ja palkkasin sitten kun kaikki oli tehty. Jättöliikkeet olivat kohtuulliset. Viimeisenä otin sitten vielä tyhjän piilon kiertoa. Vein pallon piilon taakse ja sen avulla kierrätin koiraa. Hyvin teki tämänkin, selvästi on ollut apua roskiksen kierrosta... Roosan tottis oli siis tänään ihan hyvä.

Rimpen kanssa aloitin myöskin samalla kaavalla kuin aikaisemmin, eli liikkeestä seisomisilla. Teki tänään taas ihan hyviä seisomisia, yksi pikku hama taisi mukaan lipsahtaa. Sitten noutoihin, joissa oli tasamaalla muutama ohijuoksu ja siitä eteentulo, viimeisellä kerralla tuli heti kunnolla eteen. Hyppynoudossa juoksi takaisintullessa pari kertaa ohi esteestä, lopulta kuitenkin kaksi onnistunutta noutoa. Estenoudossa ongelmia ei sitten ilmennytkään. Autolle mennessä otin yhden liikkeestä maahanmenon, mikä oli ihan ok.

Tästä siirryttiin sitten maastoon ja käytiin Roosan kanssa ottamassa ensin pudotettu esine. Matkaa oli täydet 100m. Lähti ensin haahuilemaan lähetyksestä minne sattui, lähetin uudestaan napakammin ja sitten teki homman ihan oikein. Ilmeisesti äänensävy oli väärä... Pudotetusta siirryttiin esineruudulle, jossa tänään oli aika vaikeat paikat esineillä. Roosalla oli aluksi ympäriinsä juoksentelua, nosti sitten kuitenkin kaksi esinettä. Toinen oli melko pieni ankka pusikossa ja toinen lompakko kannon sisässä, joka ei varmasti kunnolla haissut. Rimpe tekikin sitten ruudussa erittäin hyvää työtä. Lähti napakasti ja etsi oikeasta paikasta, mutta tuli takaisin ja ilman uutta lähetystä palasikin vielä hakemaan esineen suopursujen keskeltä. Toi erittäin hyvin minulle saakka. Toinen esine minkä nappasi oli se lompakko kannon sisästä ja löysi senkin heti toisella tekemällään pistolla. Nyt oli sellainen tekemisen meininki neidillä, että on ilmeisesti mennyt palaset paikoilleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti