tiistai 3. elokuuta 2010

Tiistain kooste

Tiisatina otettiin siis varjeluspuolen asioista koko kirjo A+B+C, ainakin jossain määrin. Ensin mentiin pellolle, jossa Roosa ajoi neliön mallisen jäljen. Ikää jäljellä oli 45min, kulmia 3 ja esineitä 5. Panostimme taas rauhallisuuteen ja sujuikin ihan hyvin, ilmaisi kaikki omatoimisesti joskin hieman vinossa. Rimpen jälki oli 30min vanha, kaksi kulmaa ja 4 esinettä. Alku meni hieman haahuiluksi ja vasta viimeisellä suoralla ajoi tuttuun tyyliinsä. Kulmat olivat kohtuulliset, mutta ne olikin vahvistettu namilla. Muuten namit oli jätetty jäljeltä pois. Ilmaisut olivat ok, etenkin viimeinen joka olisi kyllä jäänyt peltoon ilman koiraa...

Sitten kentälle, jossa otin nopean tottiksen molemmilla. Roosalla ensi seuraamista mihin voikin yllättäen olla tyytyväinen. Oli oikein hyvässä paikassa. Tämän jälkeen jättöliikkeet, istuminen ja maahanmeno jouduttiin ottamaan kahdesti, että saatiin kunnolliset aikaan. Rimpellä otin ensin liikkeestä seisomista, oli jo hieman parempaa. Sitten noudot, tasamaa x 2 ja kerran molemmat esteet. Eipä ollut valittamista, pikkuhiljaa ne siitä valmistuvat.

Viimeisenä purut, joissa otettiin lyhyt kierros samalla kaavalla, kun lauantaina. Roosan kanssa ensin toimintaa piilolla, jossa pysyi ihan korrektina. Seuraamisissa oli tässä pientä härvellystä.. Lopuksi pari hyppyä, apuna purun kohdistustyyny. Nyt ponnisti oikein kunnolla. Rimpen kanssa jatkettiin vietin vaihtoja piilon kulmalla, pikkuhiljaa edeten kohti piiloa. Toimi ihan hyvin. Lopuksi otettiin silläkin tyynyyn pari hyppyä. Ei ole ennen niitä otettu, mutta älysi kyllä idean nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti