torstai 26. elokuuta 2010

Viikon kooste

Maanantain treenailu aloitettiin puruilla. Molempien koirien kanssa hiottiin vain piilolla haukkumista. Rimpen kanssa asiaa jankataan nyt hieman, jotta siihen saadaan varmuutta. Lähetetään siis haukkumaan ja välillä nostetaan välissä ja jatketaan haukkua. Ei siinä mitään ihmeellistä. Roosan kanssa hommaa työstettiin, koska toiminta piilolla meni hieman sikailuksi alussa. Koiralle jouduttiin hieman selventämään miten toimitaan ja tarvitsi sen jälkeen tukea enemmän. Tämä treeni keskityttiin siis tähän.

Keskiviikkona oltiin Marittan kanssa pellolla jäljestämässä. Roosalla oli Marittan tekemä jälki, laatikko malliltaan, 4 esinettä. Rimpellä oli aikalailla samanlainen, pari nappulaa kulmissa, mutta muuten ei eroa. Molemmat koirat ajoivat hyvin nenä maassa pitkästä heinästä huolimatta. Roosalla ilmaisut huonommat, Rimpellä erittäin hyvät. Kaikki esineet kuitenkin nousivat. Vauhtia olisi voinut olla molemmilla ehkä hieman vähemmän. Jäljen jälkeen otettiin Marittan pihassa PK-kaavio Essillä ja Roosalla. Roosalla kierrokset nousivat vieraassa paikassa ja pääsin ääntelystä huomauttamaan. Rimpellä harjoiteltiin vain vieraita esteitä vaihtelevalla menestyksellä... Teki kuitenkin kaikki noudot lopulta.

Tänään oli sitten vuorossa haku. Roosalla otin etsintäkokeen palauttelun eli ihan vain 3 ukkoa ja kaikissa suorapalkka. Koiralle haluttiin vain innokas ja hyvä mieli tällä jutulla... Ja eiköhän siinä onnistuttu, kun viimeinen ukko vielä pakeni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti