torstai 20. toukokuuta 2010

Vieraalla maalla

Käytiin ottamassa Parkanossa vähän vieraskenttätreeniä ja näyttämässä Roosalle kenttää lauantain koetta ajatellen. Tosin nyt kun tietää tuloksen niin olisi voinut jättää vaikka käymättä. Roosa oli iltapäivällä syönyt jotain pihalla ja oli vähän turvoksissa ja siitä johtuen -ilmeisesti- normaalia vaisumpi. Otin vähän seuraamista, joka ei ollut mitenkään erityistä mihinkään suuntaan. Katseli aika paljon muualle, eikä pitänyt kunnolla kontaktia. Tämän sain kuitenkin paranemaan. Jättöliikkeet tein kertaalleen ja ne nyt olivat ihan kohtuulliset. Luoksetulon jälkeen pitäisi tulla paremmin sivulle. Eteenlähetystä jouduin ottamaan taas useamman kerran ennenkuin sain onnistumaan. Lopulta tein niin, että kävin itse sielä mihin saakka pitää juosta ja koskin maata. Tämän jälkeen irtosi ja parilla käskyllä sain maahankin. Noudot olivat ok, tein ensin kontaktipalkkauksen ja sitten otin esteet. Tottispuoli oli siis epämääräistä häröilyä.

Rimpen kanssa tein seuraamista ja toimi ihan hyvin. Rimpe tuntuu toimivan vieraammassakin paikassa ihan kivasti. Lisäksi tein liikkeestä maahanmenoja muutaman ja otin näistä luoksetulot. Palkkasin edestä, koska eilen oli siinä ongelmia. Tänään toimi tämäkin ihan hyvin, resetoituminen oli ilmeisesti väliaikasta.

Lopuksi otettiin sitten esineruutu. Nostin Roosalla 3 esinettä. Kaksi ensimmäistä nousi kohtuullisen helposti, mutta viimeinen tuotti sitten ongelmia. Viimeinen esine oli pesusieni suopursujen keskellä ja Roosaa inhotti se erittäin paljon. Jouduin viemään ihan viereen ennenkuin nousi. Rimpellä otin vain yhden ja pienen ympäriinsä juoksentelun jälkeen törmäsi siihen. 3 lähetystä yhteensä vaati ennekuin esine tuli. Mutta pikkuhiljaa alkaa hommaa hiffata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti