keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Keskiviikon jutut..

Oltiin ennen kentälle menoa ottamassa vähän jotain maastossa. Roosalle Maritta teki keppijanan, tarkoituksena vain vahvistaa ilmaisua. Keppejä oli yhteensä 10 ja parin kohdalla jouduin taas huomauttamaan. Muuten teki aika tarkkaa työtä, ei ajanut niin vauhdilla mitä normaalisti. Lähetin makuulta, täytyy yrittää nyt jos lähtisi rauhallisemmin näin. Rimpelle tein samantyyppisen laatikkojäljen mitä eilen. Nyt oli 2 kulmaa ja hiven enemmän pituutta, mutta namia edelleen samat määrät. Ajoi ihan ok, välillä hieman hääräten, mutta pääasiassa hyvin nenä maassa ja jäljen päällä. Epäilen vain vahvasti, että ei edelleenkään tiedä mitä tekee, jos nameja jättää pois...

Kentällä tein Roosalle ruudun ja vein pallon valmiiksi eteenmenopalkaksi. Aloitimme ruudulla ja toisella kerralla koira syöksyikin eteenmenopalkalleen... No pallo otettiin pois ja kerroin neidille, että ei ole ihan toivottua toimintaa... Ruudussa oli valmiina ruokapalkka ja tein useampia lähetyksiä putkeen. Lähetin ruutuun, pysäytin sinne ja kävin palkkaamassa. Toimi ihan hyvin näin. Sitten otin seuraamista ja vähän henkilöiden ympärillä pyörimistä, koska kyttäsi edelleen kauempana olevaa palloa. Kun oli parempi, lähetin eteen ja oli ok. Tämän jälkeen tein muutamia kaukoja takapalkalla. Otin istu-maahan-istu-maahan-seiso sarjavaihtoja parit. Yllättävän hyvin toimi. Viimeisenä tein eteenlähetyksen uudestaan, tällä kertaa ilman valmista palkkaa. Irtosi kunnolla vasta toisella käskyllä, mutta sitten oli ok ja pääsin laittamaan maahan.

Rimpen kanssa tein BH-kaavion. Koira oli aika vaisu. En luultavasti nostanut sitä riittävästi ja käskytin vähän turhan napakasti, mikä laski koiraa muutenkin. Seuraaminen, etenkin taluttimessa, oli erittäin huonoa lumputtelua ja pälyilyä eri suuntiin. Henkilöryhmässä ihmiset kiinnostivat enemmän, kuin seuraaminen. Taluttimetta seuratessa parani vähän, mutta ei ollut edelleenkään oma itsensä. Istuminen ei onnistunut vaan vaati uuden käskyn, samoin maahanmeno. Luoksetulossa tuli vinoon, muuten ok. Paikallaolo oli tänään erittäin hyvä, vähän katseli sinnetänne, mutta pysyi hyvin kuitenkin paikoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti