lauantai 8. toukokuuta 2010

Lauantain ja vähän perjantainkin touhuja

Tänään oltiin Vaivialla, jossa Roosan kanssa otettiin puruja uuden maalimiehen kanssa. Hämeenkyröön on siis tulossa nyt jonkinlainen IPO-ryhmä, jossa tulen ainakin jossain määrin purettamaan jatkossa. Otettiin muutamia saalispuruja ja pari haukkumista piilolla, sekä palkkaus siitä. Roosa oli erittäin härski, oikeastaan pahempi mitä on ollut vähään aikaan. Hallinta ei siis pelannut taas kunnolla. Seuraavalla kerralla otetaankin sitten lähinnä hallintaharjoituksia.

Rimpen kanssa otin vähän tottista aloittaen seuraamisella. Tehtiin lyhyitä pätkiä ja paljon käännöksiä. Käännöksiä tehtiin myös paikalla pysyen ja otin mukaan myös peruutuksen. Tavoitteena oli siis saada takapäätä toimimaan kunnolla. Oli aika hyvä kaikin puolin. Tämän jälkeen sitten vähän liikkeestä istumista ensin niin, että pysähdyin ja annoin reilun avun ja palkkasin heti. Tämä toimi aika hyvin, joten jatkoin kävelemällä eteenpäin. Saatiin näitäkin pari ihan onnistunutta. Viimeisenä otin noutoa ensimmäistä kertaa vieraalla kapulalla. Vaadin myös istumaan sivulla kunnes kapula on maassa. Jonkin verran harrasti sitä että tuodessa sylkäisi kapulan liian aikaisin suusta pois. Näistä jätin vain palkkaamatta ja teki lopuksi ihan hyviäkin noutoja.

Eilen ajoin peltojälkeä molemmilla ihan puhtaalla mullalla. Kummallakin oli namia lähes joka askeleella. Pysyivät hyvin jäljen päällä ja itseasiassa ajoivat paremmin mitä odotin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti