keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tottistelua

Käytiin ennen kentälle menoa vähän uittamassa koiria. Roosa meni tuttuun tapaansa hyvinkin ripeästi veteen ja pysyi sielä, mutta Rimpe ei uskaltautunut kuin vähän varpaita kastamaan.. :)

Kentällä aloitin Roosan kanssa noudoilla, jotka otin kaikki putkeen ja palkkasin aina kontaktista. Sitten vuorossa eteenmeno, jossa irtosi taas erittäin hyvin, mutta ei mennyt maahan. Useampaan kertaan yritin ja sitten ei enää edes irronnut kunnolla.. Että on onnistuttu tyrimään tämäkin liike. Jonkinlaisen lähetyksen sain aikaiseksi lopulta. Tämän jälkeen otin vielä yhden seisomisen, joka oli ok. Tein vielä toisen setin, kun meni ensimmäinen vähän persiilleen. Otin sitten vähän kiertämistreeniä, joka onnistui ihan hyvin. Tämän jälkeen muutaman askeleen seuraamista ja taas yhden seisomaan jäämisen, näissä ei ollut mitään valittamista.

Rimpen kanssa aloitin paikallaololla. Tänään pysyi kiltisti häiriöistä huolimatta. Jatkettiin kaaviolla, johon otettiin tuomarille esittäytyminenkin mukaan. Seuraaminen oli ok, samoin istuminen. Meni maahan hyvin, mutta ennakoi luoksetulon. Tämä otettiin siis uusiksi. Jatkettiin treeniä noudoilla. Tasamaanoudossa lähti huitelemaan kapulan kanssa ja luovutus oli ihan mitä sattuu. Jouduttiin hiomaan pitkän aikaa, enkä siltikään saanut oikein toimivaksi. Lopuksi laitettiin vielä patukan avulla yli metrisestä esteestä muutaman kerran. Hyppytyyli ei ollut ihan sitä mitä haettiin, mutta eiköhän se siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti