sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Sunnuntaitreeneissä

Hämeenkyrössä on tosiaan ollut yhteistreenejä myös näin sunnuntaisin, mutta päästiin tänään ensimmäisen kerran mukaan. Syynä skippailuihin on siis ollut meikäläisen työt, jotka hieman haittaavat harrastamista. Tänään sitten aloitin Roosan kanssa, tehtiin ensin pätkiä seuraamista ja Maritta otti kuvia. Pätkiä teki ihan jees seuraamista, mutta mahtui sinne sitten niitä söhellyspätkiäkin. Tämän jälkeen otimme paikallaolon niin, että Essi oli Roosalla parina vieressä makaamassa ja itse olin piilossa. Tässä ei ollut ongelmia, vaikka joutuikin makaamaan lumipenkassa. Tämän lisäksi sitten kaukokäskyt, joissa otin muutamia vaihtoja aika pitkillä väleillä. Ei huomauttamista siinä liikkeessä. Tämän jälkeen pikku tauko ja sitten tein vielä liikkeestä seisomaan jäämiset. Kävelystä pysähtyi ihan hyvin ja pysyi paikallaan. Juoksusta hiippaili perässä, mutta pysähtyi heti kun Maritta karjaisi. En sitten tiedä olisiko parempi, että joku muu huomauttaisi sille aina tästä hiippailusta..? Vähän vielä lisää seuraamista tässä yhteydessä ja sivuttaissiirtymätkin onnistuivat kohtuullisesti. Oikealle liikuttaessa jää vielä vähän vinoon, vasemmalle hyvä.

Ripan kanssa aloitettiin myös paikallaololla niin, että Maritta teki liikkeitä ympärillä. Luoksetulon yhteydessä nousi maasta, toisella kerralla jo pysyi sielä. Muutenkin maahanmenossa oli pientä neuvottelemista. Tämän jälkeen jatkettiin seuraamisella ja Maritta taas kuvasi... Seuraaminen oli melko väljää, joutui koko ajan ohjaamaan hihnasta lähemmäksi. PLÄÄH. Liikkestä seisomaan jäämiset olivat tänään aika hyviä, pysähtyi pienellä käsiavulla ja seisoi kiltisti paikallaan vaikka vähän loittonin. Lopuksi otin vähän noutoa taas heittelemällä kapulaa ja ottamalla luovutuksen eteen. Tämäkään ei ollut tänään ihan buenoa, kapula tuppasi putoamaan suusta hieman liian aikaisin. Kaiken kaikkiaan Rimpe olisi saanut olla paljon skarpimpi tänään.

Muutenkin ollut viime aikoina vähän sellainen fiilis, että treenaus junnaa paikallaan. Onnistumiset ja epäonnistumiset ovat melko lailla samoja ja eteenpäin ei olla kyllä ihan hirveästi menty. Roosa on talven aikana oppinut juoksusta jättöliikkeet ja Rimpe jättöliikkeitä yleensä, mutta esim. seuraaminen saisi olla parempaa molemmilla (ETENKIN Roosalla), ainakin mitä tämänpäiväisen perusteella voi sanoa. Jonkun vieraan silmän alle pääseminen siis tekisi erittäin hyvää ja vinkit olisivat ihan tervetulleita. Vieraampi kun näkee sen tilanteen aina ihan eri näkökulmasta...

2 kommenttia:

  1. Olin eilen lassieporukan järkkäämässä treenipäivässä Längelmäellä kouluttajana Markus Kuusela (mondioring-harrastaja) ja suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista