tiistai 15. syyskuuta 2009

parin päivän treenit

Eilen aamulla alottelin tekemällä molemmille peltojäljet, samanlaiset kun sunnuntaina. Hyvin samanlaista oli myös ajaminen, Roosa tuntuu saaneen taas hommasta kiinni, tuntuu että se ajaa ja etenkin ilmasee paremmin kun ei ole mitään nameja jäljellä. Kulmissa oli vähän pyörimistä samoin lopussa hieman sekoili, mutta muuten ok. Ripa ajoi aika tasaisesti, ehkä hieman vauhdilla oman suoran jälkensä.

Illalla oltiin Ulvilassa tutustumassa kenttään ja maastoihin, tarkoituksena mennä sinne haku-kokeeseen parin viikon päästä. Otin ensin Roosalla kentällä seuraamista, sekä hyppy- ja estenoudon. Ihan ok, mitä nyt itse heittelin kapulaa minne sattuu... Sitten esineruutu, työskentely oli jotenkin todella heikkoa, ei meinannut irrota ollenkaan. Vaivalla sain otettua ylös kaksi esinettä. Ripallakin otettiin ruutu, pari kertaa hilluen hanska ruutuun ja lähetys. Idea alkaa olla pikkuhiljaa selvä. :)Hyvä juttu! Sitten vielä Roosalla nopea hakutreeni; molempiin etukulmiin maalimies, sitten tyhjä ja vielä yksi maalimies. Ensimmäiseen kulmaan jäi maalimiehen tykö, eikä lähtenyt tuomaan rullaa ollenkaan?? On tehnyt tämän aikaisemminkin ja luulen että ongelmaa ei tule vieraan maalimiehen kanssa... Tutut ovat välillä vähän liian kivoja. Toinen maalimies normaali, hyvä suoritus, samoin tyhjä oli oikein hyvin tehty. Viimeiselle kesti hetken aikaa ennen kuin irtosi, sitten ok. Kaikilla maalimiehillä otin hallintaan ennen palkkausta ja koira on oppinut kyllä nätisti piilolla käyttäytymään.

Tänään treenit jäivät vähän vähemmälle kotihommien takia. Ripalla päivällä metsäjälki, mittaa sama mitä on pellollakin ollut. Joka askeleella oli frolic, joita ei tosin edes syönyt. Tähän täytyy kehittää jotain muuta koska en viitsi turhaan ruokaa kylvää maastoon jos kaikki jää sinne. Ajoi hyvin jäljen päällä ja melko ripeästi taas loppuun asti.
Roosalla olikin sitten purutreeni-ilta. Otettiin normaali kaksi settiä, ensin vähän haukkumista piilolla ja palkka siitä. Sitten harjoteltiin uhkaa maalimiehen taholta ja palkkaus muutaman uhkauksen jälkeen. Puri hyvin ja kovaa, kuten yleensäkin tekee, viime viikkoon nähden parannus siinä, että ei välittänyt uhkaamisesta enää. Hallinta olisi saanut olla parempaa ja ohjaaja sekoili taas liinojen kanssa... Periaatteessa kuitenkin ihan hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti