tiistai 22. syyskuuta 2009

A+B+C...

Aamulla aloiteltiin taas tottiksella Roosan kanssa, joka oli muuttunut harmaaksi Ripan löydettyä autotallin takaa sinne talvella heitellyt kissanhiekat...Oli sitten meuhannut sielä ja hyppinyt Roosan täyteen mössösiä tassunjälkiä...Mutta kuitenkin, Roosan aamutottikseen kuului tänään luoksetulo ja nmenomaan niin että EI törmätä EIKÄ jäädä vinoon...No suht lyhyeltä matkalta tämä onnistuu, pidemmältä tulee sitten rytinällä päin. Palkkasin ainoastaan sillon kun oli suorassa eikä törmännyt. Suorana tuleminen nyt onnistui yleensä vielä kohtuullisen hyvin, mutta heti kun saa kierroksia lisää niin jarruttaminen unohtuu. Ripan kanssa otin ihan vaan sivulletuloa ja tietysti sitten noutoleikin kapulalla ja pallolla. Tänään nouto sujui mallikkaasti ja toi hienosti joka kerralla.

Illalla olin ottamass Roosalla puruja mukavan sateisessa säässä. Hommana lähinnä peruskuvioita, vähän haukkumista piilolla, uhkan harjoittelua ja pari pakoa. Roosa oli oma innostunut itsensä, puri hyvällä otteella ja jos nyt jotain parannettavaa pitää etsiä niin hallinta saisi olla parempi. Tämän jälkeen käytiin ajamassa jäljet molemmilla. Roosalla oli 300 askelta pitkä, 2 kulmaa, 4 esinettä. Kulmat oli vahvistettu frolicilla. Ajoi aika hyvin nenä maassa, niin maassa kun viljasängellä voi ajaa, melko vauhdilla kuitenkin tasaisesti. Nosti esineet hyvin, ainoastaan kulmat tuottivat vähän ongelmaa ja ajoi niistä yli. Lisää kulmajälkiä siis. Ripalla oli perussuora 100 askelta pitkä. Lähes joka askeleella Frolic-pala, muutama tyhjä pätkä välissä. Oli tänään parempi kun eilen, vähän sääti alussa, mutta kun annoin pakotteen hihnalla aina pyörimisen alkaessa keskittyi paremmin.Ihan voi olla tyytyväinen molempiin.

Aloitimme tänään myös pukemisen...Tuntui ilma sen verran viileältä että heitin molemmille päälle fleece-haalarit lähtiessä. Ideana se että Roosalla olisi lihakset lämpimät kun aloitellaan treenit. No Ripa ei ilmeisesti ole tottunut pukemiseen koska riisuutui jo ennen kotipihasta pois pääsyä...Ripa nyt touhusi tänään taas muutenkin kaikenlaista mm. onnistui saamaan käsilaukkuni etupenkiltä pois ja vuorien läpi söi Roosan jälkipalkaksi tarkoitetut kissanruuat pusseineen päivineen...Että näin meillä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti