sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Normihommia..

Eli tänään taas aamulla aloittelin ottamalla Roosan kanssa liikkeestä maahanmenoa, joka sujui ihan älyttömän huonosti. Menee kyllä käskystä maahan, mutta nousee samantien takaisin puoli-istuvaan asentoon.Jos siis meinaa päästä palkkaamaan maassa ollessa on syytä olla tosi nopea!Tässä ei auttanut pakote, eikä palkka takana. En ole vielä keksinyt mikä auttaisi mutta yritän ratkaisun löytää...joskus...No muutaman kerran teki ihan ok. Ripa olikin sitten ihan Super! Aluksi tein taas sivulletuloa ja seuraamista.Nämä ok. Sitten otin noutoa ilman että kapulassa killuu narupallo. Ja onhan se mennyt jakeluun: RIPA TOI PELKÄN KAPULAN!!JESSS!!! Jossain on onnistuttu!

Illalla tein tallilla taas peltojäljet molemmille. Nyt olin vähän varmistellut etukäteen niin että pääsen pellolle missä ei ole varsoja.. :)Lisäksi tutkin vähän IPO:n koeohjetta, että mitä ykkösessä jäljeltä oikeastaan vaaditaan ja tein Roosalle vähän sen tyyppisen. Roosan jälki oli n.260 askelta pitkä, 3 suoraa, 2 kulmaa, 4 esinettä. Ihan alussa pari metriä tyhjää ja sitten vähän ruokaa, muuten ruoka tosi vähissä. Ajoi aika vauhdilla mutta koko ajan nenä maassa ja jäljen päällä. Ja yllätys yllätys ilmaisi moitteettomasti kaikki esineet! Ei pysty ymmärtään mikä tähän tuli yhtäkkiä parannukseksi..?No hyvä näin! Ripan jälki vähän pidempi kun eilen, suora ja joka askeleella ruokaa. En tiedä oliko ruoka liian pientä vai mikä oli, koska ajoi koko ajan nenä maassa jäljen päällä mutta ei syönyt. Aika tarkkaa toimintaa kuitenkin, asiaan saattoi vaikuttaa myös se, että Ripan jälki oli tosi pitkässä nurmessa?

Töiden jälkeen kotiin tullessani havaitsin myös että Ripalla oli ollut, kuten useana muunakin päivänä pieniä eroahdistusongelmia. Kaikki käsiin saatu oli tuhottu, Rippe on työajan siis häkissä,koska tuhosi asuntoa melko tehokkaasti... Lisäksi häkistä oli yritetty murtautua pois. Ripahan on kodinvaihtajakoira ja ilmeisesti sille ei ole yksinoloa kunnolla opetettu. Ikävää että koira stressaa kotiin jäädessä näin...Olenkin miettinyt sille ns.rauhoittavan pannan hankkimista, josko siitä olisi jotain apua..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti