sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

torstaista sunnuntaihin

Torstaina oli Hämeenkyrössä jälkikoe ja ajoin Roosalla siellä varajäljen, koska sitä ei tarvittu. Lähti hyvin janalta ja ajoikin erittäin hyvin koko matkan. Ensimmäisen kepin ilmaisi seisomalla, kaikki loput puhtaasti menemällä maahan. Great! Todella hyvää työtä oli siis tällä kertaa koiralta, toki maastokin oli helppo. Lisäksi päädyimme sitten nollakoiraksi, koska kilpailijoita ei ollut tasapareja yhden keskeytettyä. Paikallaolo oli ok, se hoidettiin ensin alta pois. Sitten päästiin kaavioon ja siinä alkoikin sitten ampumisesta hillua ympärilläni ja komentaa ääntelemällä. Tästä hyvästä vähän tukistin neitiä ja loppukaavio oli kohtuullinen. Jättöliikkeet menivät persiilleen molemmat, kumpaakaan ei tehnyt. Noudot kohtuulliset, mitä nyt itse heittelin kapulaa miten sattuu. eteenlähetyksessä meni maahan vasta toisella käskyllä. Yhteenvetona voidaan todeta, että tottis oli aivan karmea, enkä edes tiedä miten sitä saisi korjattua.

Lauantaina kävin sitten kentällä uudestaan ja seurautin Roosaa samalla itse ampuen. Eikä mitään ongelmia, kun kyseessä ei ollut koetilanne. Millä tämäkin ongelma on saatu taas aikaiseksi ja etenkin millä se korjataan?? Lisäksi otin noudot palkkaamalla vain kontaktista. Jättöliikkeet kertaalleen tehtiin myös, eikä niissäkään ollut mitään suurempia. Maahanmenoa hierotiin muutama ylimääräinen kerta. Eteenlähetyksen otin ensin ilman valmista palkkaa, jolloin ei edennyt kunnolla ja sitten valmiin palkan kanssa jolloin oli parempi.

Rimpen kanssa tein seuraamista ja kierrätin sitä mukanani saadakseni aktiivisuutta takaosaan. Oli aika hyvä. Sitten tehtiin vähän noutoa ja nyt otin useamman kerran luovutuksen eteen. Pikkuhiljaa paranee tämäkin liike. Tokohyppyä tehtiin joitain kertoja, hieman liikkui seisomisosuudessa, mutta muuten ok. Sitten vielä yhtenä liikkeenä liikkeestä maahanmeno, jossa palkkasin nopeasta putoamisesta. Tämäkin sujui ihan hyvin, Rimpe oli siis kaikin puolin kunnolla!

Sunnuntaina käytiin sitten Kangasalla yrittämässä jälki kakkosta Roosan kanssa. Tuomarina oli Matti Viljamaa. Maastoon lähdettiin ensin ja jälki olikin varsin haastava. Kaikenlaista metsäpohjaa löytyi hakkuuaukeasta suohon ja kallioon. Oli nousuja ja laskuja. Janalta lähti hyvin, tosin tuomari mokasi ja kutsui meidät takaisin oikealta jäljeltä... Roosaa se ei kuitenkaan haitannut vaan jatkoi luvan saatuaan hyvin jäljestämistä. Pari ensimmäistä keppiä nousi hyvin ja sitten alkoim pörrätä jäljellä. 3. ja 4.keppi varmaan jäivät ja kaksi viimeistä sitten löytyivät. Taas jäi esineruudun varaan siis maaston pisteet. Esineruutu oli samanlaista tervanjuontia, mitä se on nyt ollutkin. Nosti vaivalla yhden esineen ja työskenteli todella huonosti. Ei meinannut taas irrota ollenkaan. En sitten tiedä mikä tähänkin auttaa... Maaston pisteiksi jäi 145 ja koska mahdollisuutta tulokseen ei ollut, keskeytin taas. Tällä hetkellä motivaatio on täysin kateissa Roosan osalta, enkä oikein tiedä edes mistä noita ongelmakohtia pitäisi lähteä aukomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti