maanantai 7. kesäkuuta 2010

Metsässä...

Tänään sitten jatkettiin treenejä metsäjäljellä. Nyt mentiin kankaalle ja tehtiin ihan simppelit jäljet. Roosalla oli 3 kulmaa, pituutta reilu 500m ja janalla lähtö n.25m päästä. Vahvistin janan kohdan ja kulmat. Lähti hyvin oikeeseen suuntaan, aavistuksen meni jäljestä yli janalla. Ajaminen oli rauhallista ja työskenteli hyvin matalalla nenällä. 5 keppiä ilmaisi ja sen metsään jääneenkin merkkasi, mutta en sitä saanut silmiini niin en voinut pyytää tarkempaa ilmaisua.. Muuten jälki oli pitkästä aikaa erittäin varmaa ja hyvää työskentelyä, sellaista mitä Roosa on vuosi sitten kunnolla viimeksi esittänyt..

Rimpen jälki oli hieman pidempi mitä viimeksi ja sisälsi vaihdellen tyhjää ja namia. Tällä hetkellä Rimpelle näyttäisi sopivan rytmi 3 askelta tyhjää-nami-3 tyhjää-nami jne. Hieman haahuili välillä, mutta pysyi kuitenkin jäljen läheisyydessä, eikä hukannut sitä missään vaiheessa. Ja jäljen lopussa bongasi kepin ja reagoi siihen!! JES!! Vihdoin on naksahtanut jotain päässä tämän suhteen.

Esineruutu aloitettiin Rimpen kanssa ja otin Roosan katselemaan, jos vaikka saisi siitä virtaa työskentelyyn. Rimpe oli todella hyvä. Lähti etsimään hyvin, sai hajun ja palasi tutkimaan ja tarkastamaan löytäen esineen. Tuominen olisi voinut olla reippaampi ja varmempi, mutta esineen löytäminen ja siihen reagointi olivat nyt Rimpellä oikein hyvin paikoillaan! Roosa ei ollut valtavan vireä ruudussa. 2 ensimmäistä nousivat kohtuullisesti, mutta kolmas esine vaati aika tiukkaa käskytystä ja monta lähetystä. Nousi kuitenkin lopulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti