maanantai 14. kesäkuuta 2010

Melko hyvää settiä...

Oltiin illalla ottamassa jälkeä kankaalla ja sitä ennen tein hieman tottista kentällä. Roosalla aloitin taas ruudulla ja pikkuhiljaa on kyllä mennyt paremmaksi. Meni lähes joka kerta ruutuun hyvin ja sielä maahankin niin, että jäi ruudun sisäpuolelle. Hyvä-hyvä. Sen jälkeen otin pätkän seuraamista pitäen pannasta vastaan ja tehden runsaasti käännöksiä vasemmalle ja ihan ympyrääkin. Ammuin taas samalla. Oli ihan jees, alussa painoi ja yritti edistää, mutta tokeni melko nopeasti. Lopuksi tein vielä hieman kaukokäskyjä istu-seiso vaihdolla. Tarvitsi useampia käskyjä välillä, mutta ei edistänyt. Olin siis kohtuullisen tyytyväinen tähänkin hommaan. Rimpen kanssa tein ainoastaan toko-hyppyä kentällä. Hyppy on ainoa konkreettisista liikkeistä jota pitää vähän varmistella. Ei ollut kuitenkaan mitään ongelmia.

Metsässä tein Roosalle melko lyhyen ja helpon palauttelujäljen. pituutta n. 4-500m ja 3 kulmaa. Ajoi hieman korkealla nenällä ja jätti yhden kepin metsään. Suoritus kuitenkin kohtuullinen ja ilmaisi hyvin ne kepit mitkä löysi. Janalla oli pientä haparointia, lähti kuitenkin lopulta oikein. Rimpellä oli jäljellä namina kissannappulaa ja se ei oikein toiminut namina. Pysyi kyllä jäljen päällä, mutta ajaminen oli epätarkkaa ja nenä turhan ilmassa. Ei myöskään reagoinut keppiin lopussa.

Esineruudussa tehtiin niin, että Roosalle näytettiin vienti tavoitteena saada lisää motivaatiota. Lähtikin ihan hyvin ja ensimmäisen nostossa ei ollut ongelmia. Toista kuitenkin haki pitkään, irtosi tosin paremmin mitä viime aikoina on tehnyt. Palkkasin isolla patukalla. Täytyy ilmeisesti nyt vaan keskittyä saamaan motivaatiota jotenkin lisää tähän. Rimpe lähti etsimään tomerasti, mutta ei löytänyt ensimmäisellä kerralla mitään. Toisella yrityksellä bongasi esineen, merkkasi ja malttoi etsiäkin sen hyvin. Pienen kannustuksen kanssa toi kivasti. Rimpe on tässä hommassa kyllä parantanut paljon! Kaikenkaikkiaan voi olla treeniin tänään ihan tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti