sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Tokoa ja puruja

Tänään oltiin Rimpen kanssa taas yrittämässä tokoa Porissa. Tuomarina tällä kertaa toimi Harri Laisi. Pisteet menivät seuraavasti:
Luoksepäästävyys 9, pakitti askeleen verran tuomarin tullessa, mielestäni kuitenkin hyvä.
Paikallaolo 0, vierestä lähti koira melko nopeasti ja jäi juoksentelemaan kehään, mikä aiheutti pientä härdelliä. Sitten kun rivissä alkoi koira vielä haukkumaan, ei Rimpellä enää hermo pitänyt vaan syöksyi ylös ja haukkujan luokse. Tässä vaiheessa muutkin koirat yhtä lukuunottamatta nousivat ja oli melkoinen yleishärdelli. Paikallaoloa ei kuitenkaan uusittu.
Seuraaminen kytkettynä 8
Seuraaminen taluttimetta 7,5 molemmat seuraamiset olivat hieman väljiä ja perusasennot olisivat saaneet olla parempia. Tuomarin mukaan seuraaminen ei ollut yhtään "dobberimaista" olisi pitänyt olla tiiviimpää ja intensiivisempää.
Liikkeestä maahanmeno 9,5
Luoksetulo 9,5 perusasento jäi vähän vajaaksi muuten ok.
Liikkeestä seisominen 9,5
Estehyppy 0, hyppäsi vasta kolmannella käskyllä käytyään ensin katsomassa liikkuria...
Kokonaisvaikutus 9
Pisteitä yhteensä 130,5 ja 3-tulos. Ei ollut ihan sitä mitä toivoin, mutta tästä jatketaan. Oli kuitenkin edes tulos.

Roosan kanssa käytiin sitten matkalla kotiin ottamassa setti puruja. Tänään toimi hallinnallisestikin paremmin. Otettiin ensin vähän seurauttamista ja sen jälkeen piilolla haukkumista. Lisäksi tehtiin sitten irroittamisharjoituksia. Toisella kerralla kierrätettiin piilolle kauempaa ja koira jäi siihen haukkumaan, kunnes ehdin paikalle. Tämän jälkeen palkattiin. Lisäksi otettiin pampun kanssa uhkaa, joka ei koiraa juurikaan häirinnyt. Oli kaikin puolin kyllä aika hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti