keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Koko setti!

Tänään otettiin sitten maastoa ja tottista oiekin kunnolla pitkästä aikaa. Käytiin polkasemassa jäljet ja sillä aikaa, kun ne vanheni otettiin esineruutua. Roosalla 2 ensimmäistä esinettä nousi oikein hyvin ja sen jälkeen alkoi juoksennella. Ei irronnut riittävän syvälle, minkä vuoksi kolmas ei meinannut nousta. Loppujen lopuksi saatiin sekin ylös. Rimpelle näytettiin esineiden vienti ja sen jälkeen lähetin sen ruutuun. Ensin lähinnä juoksenteli, mutta kun sai hajun esineestä, toi sen hyvin.
Jätin Rimpen kanssa yhteen esineeseen ettei pilata onnistunutta suoritusta. Tämän jälkeen käytiin sitten ajamassa jäljet pois. Ajoin ensin Ripan ja siinä ei ollut mitään ihmeellistä. Alkoi n. 2m janalta, josta lähti hyvin, pientä pyörimistä alussa, mutta sitten ajoi tasaisen varmasti loppuun. Joka askeleella oli taas nappulaa. Roosan jälki oli ehkä 400-500m pitkä, jana n.15m ja 6 keppiä. Lähti janalta kohtuullisesti, otti ensin takajäljen, mutta korjasi nopeasti. Ajoi melko vauhdilla, kuten sille tyypillistä on ja kolmannen kepin ohi, eli saatiin takaisin vain 5 keppiä. Muuten pysyi kohtuullisesti jäljellä ja oli ihan ok suoritus ensimmäiseksi metsäjäljeksi.

Tästä jatkettiin sitten kentälle. Roosan kanssa otin ensin seuraamista ja taas samalla kaavalla yrittäen pitää sen suorana ja tarkkaavaisena. Tästä tein myös liikkeestä maahanmenoja ja nyt olivat ihan hyviä, jäi jopa suoraan. Sitten otin noudot, ensin tasamaanouto ja sen jälkeen esteillä. Tasamaalla palkkasin ekalla kerralla vain kontaktista ja toisella tein sitten liikkeen loppuun saakka. Sama juttu esteillä ensin otettiin pelkkä heitto ja sitten haettiin kapula, jonka jälkeen koko liike. Noudot olivat muuten ihan hyvät, mutta esteellä hyppäsi liian ylhäältä alas. Lisäksi kuumeni aivan älyttömästi! Viimeisenä liikkeenä ettenlähetys, palkka oli viety valmiiksi. Tässä ei ongelmia, lähti oikein hyvin ja irtosi kunnolla.

Rimpen kanssa tehtiin aika lailla vain perusseuraamista. Nyt oltiin taas talven jälkeen uudessa paikassa niin halusin varmistella keskittymistä. Hetken aikaa pallolla hetsattuani sain kohtuulliseen vireeseen ja keskittymään. Sitten teki kunnollista seuraamista. Tehtiin pallon avulla myös nopeita maahanmenoja ja jatkettiin sen jälkeen muutamalla liikkeestä maahanmenolla. Lopussa sai joitain todella hyviä maahanmenojakin aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti