keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ripan pää ehkä resetoitu...

Tänään oli taas normaalit keskiviikkotreenit Hämeenkyrössä. Jostain syystä itselle iski armoton ärsytys heti kun ajoin paikalle ja olisi varmaan ollut parempi jättää treenaamatta... Otin sitten kuitenkin jotain..

Roosan kanssa tein PK-kaavion + jättöliikkeet. Oli yllättävän hyvä, Roosalla ehkä toimii kun käskyt on vähän napakammat. Jättöliikkeissäkään ei valtavaa huomauttamisen tarvetta. Tämän jälkeen tehtiin sitten vielä irrotus- ja sivullesiirtymisharjoituksia. Toimi ihan ok. Pikku tauon jälkeen sitten vielä tunnari, olin ottanut jopa alustan mukaan. Lumesta johtuen joutui hieman tonkimaan kapuloita, mutta muuten liike ihan hyvä. Nyt täytyy sitten vaan jättää kapulat irralleen ja katsoa mitä tapahtuu.

Ripan kanssa sitten tehtiin ensin seuraamista ja sivulletuloja. Tämä vielä pelitti ihan hyvin, mutta sitten siirryttiin liikkeestä maahanmenoon. Tämä näyttikin sitten siltä, että koira ei ole ikinä kuullutkaan käskyä maahan. Liikkeestä tehtäessä tarvitsi vähintään kaksi kehoitusta joka kerta. Tein myös sivulla maahanmenoja ja meinasi olla menemättä niissäkin... Lähinnä vain katseli tyhmänä silmiin. Että ärsytti!! Sain sitten lopulta yhden onnistuneen maahanmenon. Tauon jälkeen otettiin vielä ryhmäpaikallaolo. Koiria saatiin ryhmään tällä kertaa oikein viisi kappaletta. Eikä mennyt maahan tässäkään ennenkuin n.viidennellä käskyllä. Yllättäen kyllä pysyi siellä... Tämän jälkeen tein vielä muutaman maahanmenon ja sivulletulon ja ihan viimeiseksi sain onnistuneen liikkeestä maahanmenon. Että melko maahanmeno painotteiset treenit...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti