sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Sunnuntai -Aksaa!!

Viikonlopun teema tuntuu olevan agiliitäminen :D Jatkettiin tänään omalla viikkoryhmällä, josta yllättäen vapautui paikka kahdelle ylimääräiselle koiralle. Pippa, Paula ja Tove pääsivät siis kaikki treenaamaan.

Paula teki ratapätkiä tosin matalammilla rimoilla, kuin yleensä. Ei tehty koko rataa kokonaisena ollenkaan vaan pätkittiin se tosiaan osiin. Osittain tämä johtui varmaan myös ohjaajan soosaamisesta ja lievästä unohtelusta minne ollaan menossa. Joitain omia kikkailuja oli kyllä koirallakin, Paula mm. lähti kepeille vaikka putki syötti ja ohjasin hypylle. Mutta kun on maaninen pujottelija, niin on...Se täytyy sanoa, että Paulan fyysisestä tekemisestä ei yhtään huomaa, että kiristäisi synnytyksen jäljiltä. Enemmän nämä viikonlopun treenit ovat toki menneet jumpasta, kuin täyspainoisesta treenistä, mutta esimerkiksi kepeillä kyllä näkyisi, jos pahasti kiristäisi. Paulan kanssa tehtiin lopuksi taas puomin kontaktia länkien avulla.

Pippa on ollut eilisaamusta ontumatta, joten uskalsin ottaa sen tekemään jotain pientä. ei hypytetty ollenkaan, muutamia putkikäännöksiä tehtiin. Lisäksi panostettiin keppeihin. Tehtiin ensin kädellä viemällä ja sen jälkeen ohjureilla. Pippalla on ollut ohjureista pientä ahdistusta, mutta nyt näkyy sekin olevan voitettu... Suunnitelmana on työstää keppejä nyt 6 sarjassa ohjureilla, että ne saataisiin mahdollisimman nopeasti kuosiin. Lisäksi tehtiin vähän puomia ja sen alastulokontaktia myöskin länkien avulla. Kuten Paulalla, Pippallakin on juoksukontaktit ja niitä saa nyt sitten valvoa, että pysyvät kuosissa.

Tove-terrieri oli taas etsimässä sopivaa palkkausta. Toven motivointi on välillä hivenen haasteellista, koska sitä kiinnostaa myös kaikki muut asiat mitä hallissa tapahtuu. Tänään kuitenkin löydettiin ongen päässä oleva kaninkarvainen lelu, joka kiinnosti yli kaiken muun. Päästiin tekeemään hyviä irtoamisia putkeen ja sitä ennen ja jälkeen "hyppyä". Tehtiin näitä myös niin, että joutui istumaan ja odottamaan paikallaan lupaa. Toven kanssa ollaan todella alussa, mutta toivottavasti nappulat alkavat pikkuhiljaa löytyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti