maanantai 4. lokakuuta 2010

Vähän kaikkea

Viikko aloitettiin treenaamalla Roosan kanssa jälkeä pellolla ja Rimpen kanssa pitkästä aikaa puruja. Lisäksi otin molemmilla vähän seuraamista kentällä. Kentällä Roosa oli turhankin intoa piukassa ja huusi suoraa huutoa koko suraamisen ajan. Muuten oli kyllä ihan kivaa ja suoraa seuraamista, mutta ääniefekti oli hieman liikaa... Lisäksi tein parit kaukokäskyt, joissa näkyi myös yli-innokkuus edistämisenä. Rimpe oli myöskin varsin tomerana, mikä tosi näkyi sillä vain hyvänä tekemisenä. Seuraaminen oli hyvää, samoin seisominen liikkeestä. Maahanmenoja jouduin tekemään pari kappaletta ennen kunnollista. Lisäksi tehtiin sivulle siirtymisharjoituksia, koska meinaa jäädä aina vinoon. Otin siis hihnalla pienen avun aina sivulle tultaessa ja toimi hyvin näin.

Puruissa otettiin ensin ihan vain saalispuru ja siirryttiin sitten piilolle. Piilolla haukutettiin koiraa aina välillä nostaen samaan tyyliin mitä aikaisemminkin. Hieman oli tekemistä balanssin hakemisessa niin, että haukku jatkuu koiran nousematta liikaa. Liika nouseminen kun tuppasi tekemään sen, että yritti kiinni heti. Muuten ongelmana oli tänään lähinnä puruotteen eläminen, johtuiko sitten pitkästä tauosta vai mistä... Loppuun otettiin pari hyppyä samaan tapaan mitä on Roosalla tehty, eli seurautin koiraa ja vapautin siitä puruun. Tavoitteena saada mukaan myös hallintaa.

Roosalla oli Marittan tekemä jälki, pari tuntia vanha vierasesineillä. Ajoin nyt 10m liinalla ihan vain kokeilun vuoksi, miten toimii. Ajoi ihan hyvin ja intensiivisesti, muutamia pikku pyörähdyksiä oli silloin tällöin. Kulmatkin olivat ihan ok tänään. Esineet saisi ilmaista paremmin edelleen, nyt jäi seisomaan aina esineen kohdalla. Kuitenkin mielestäni hyvän puolelle jää tämän päivän saldo.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti