torstai 14. lokakuuta 2010

TULOSSA PENTUJA!!!!

No niin ultra varmisti sitten tänään omat epäilykseni siitä, että Vantaan reissut eivät olleet turhia. Roosa on tiine uroksesta Darya´s Dall Defender! Tämä onkin sitten se viikon tärkein uutinen... Toinen koiriin liityvä uutinen on se, että kennelnimeni on hyväksytyy FCI:ssä ja on nyt enää maksua vailla. Pennut tulevat siis syntymään ensimmäisiksi MayFirst-pennuiksi!

Muuten sitten tästä viikosta.. Tiistaina treenattiin pikaisesti tottista kentällä. Rimpellä lähinnä vähän seuraamista ja muutama seisomaan jääminen, sekä rauhaa. Ihan kohtuullinen olikin. Roosalla tein pari ruutua, joissa oli yllättävän pätevä ja nyt keskityttiin myös siellä pysymiseen... Lisäksi sitten luoksetulon pysäytykset, eikä näissäkään moitittavaa, sekä rauhaa palkkauksessa.

Keskiviikkona käytiin tekemässä jäljet. Roosalle aloin nyt sitten opettamaan uutta ilmaisua. Sillä oli ainoastaan esinejana, jossa yritettiin saada ymmärtämään, että nyt ne pitääkin tuoda... Kaksi viimeistä oli jo sinnepäin. Rimpen jälki oli ruokaa täynnä ja silti se onnistui eksymään... Ei selvästikään tajua mitä tekee, etsii ainoastaan ruokaa... Nyt täytyy pitää pieni tuumaustauko miten jatketaan, jotta tajuaisi... Kentällä tein sitten vain Rimpen kanssa suraamista, liikkeestä seisomisen ja maahanmenon, sekä ryhmäpaikallaolon. Liikkeet olivat omasta mielestäni ok, mutta palautetta tuli siitä, että saisin olla vieläkin mustavalkoisempi itse...

1 kommentti:

  1. Täältähän se kennelnimi jo löytyikin ;)
    Onnea Kennelille ja pitkää ikää!

    Terv. Deri&Tarja

    VastaaPoista