sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Torstain touhut ja sunnuntain haku-koe

Torstaina käytiin ensin ottamassa vähän esineruutua. Roosa nosti yllättävän reippaasti kolme esinettä. Työskenteli nyt paljon paremmin kuin viime aikoina muuten. Pari uutta lähetystä tarvitsi, mutta niillä selvittiin. Rimpe nosti ensimmäisen kerran kaksi esinettä. Ensimmäinen tuli hyvin ja toinen näytettiin, kun rupesi olemaan vaikeampi. Ihan olin tyytyväinen kuitenkin Rimpen toimintaan. Ruudun jälkeen päätettiin käydä uittamassa koirat kankaalla. Roosa ui vapaana tehokkaasti itse ja tuli poiskin käskystä. Rimpe saatiin menemään lelun perässä veteen niin että selkäkin kastui. Rimpe oli siis urhea pikku koira, kyllä se siitä vielä.

Siitä sitten siirryttiin kentälle jossa otettiin pikku tottikset. Rimpellä tein vain lyhyesti seuraamista ja oli ihan ok. Roosan kanssa tehtiin kaavion lähtöjä niin, että ammuttiin myös. Heti jos meinasi riehaantua, huomautin asiasta. Tämän lisäksi tehtiin jättöliikkeet apuohjaajan kanssa. Palkkaus tuli heti kun liike oli suoritettu. Lopuksi oli vielä purutreenit. Roosalla otettiin samoja saalispuruja mitä aikaisemminkin ja toimintaa piilolla. Piilolla oli nyt aika hyvä ja kolmannella kerralla pysähtyi optimaaliseen paikkaan haukkumaan. Hyvä. Pitkässä liikkeessä yritettiin kehitellä jos vaikka mitä paremman hypyn aikaan saamiseksi, mutta jonkin verran täytyy vielä asiaa työstää ennekuin saadaan toimimaan. Myöhäisen ajankohdan vuoksi jätin Rimpen ottamatta.

Tänään oli sitten hakukoe ja Roosalla kokeiltiin tässäkin lajissa avointa luokkaa. Tulosta ei tullut, mutta tottis oli yllättävän hyvä ottaen huomioon viime aikaisen sähellyksen siinä hommassa. Tuomareina olivat Jani Heinilä ja Päivi Nietosvaara. Tottiksessa alkoi seuraamisessa skarpata oikeastaan vasta laukausten jälkeen ja seurasi kohtuullisesti. Jättöliikkeet teki kaikki, hieman nopeutta voisi olla lisää maahanmenossa ja luoksetulo suorempi. Noudot olivat ok, itse annoin tosin vartaloapua tässä. Eteenmenossa lähti vastaan, kun menin hakemaan. Paikallaolossa nousi ylös samassa vaiheessa, eli kun lähestyin koiraa. Lisäksi paikallaolossa ötökät kiusasivat niin, että liikkui jonkin verran. Yhteispisteet kuitenkin olivat 80. Esineruudussa juoksenteli vain pitkin ja poikin ja etenkin ruudun ulkopuolella, eikä nostanut vaikka kävi erittäin lähellä. Tästä oli tuloksena 0. Henkilöhaussa ensimmäisen maalimiehen etukulmasta nosti hyvin. Toisen ilmaisi , mutta tiputti rullan liian aikaisin, jonka seurauksena en laittanut näytölle. Tämä jäi siis metsään.. :( Lisäksi menetti vähän motivaatiota sen seurauksena, että en hyväksynyt ilmaisua ja alkoi tehdä huonoja pistoja. Viimeisen ukon 200m kohdalta kuitenkin nosti. Maastopisteiksi jäi 108. Sain kuitenkin tuomarilta vinkkejä miten tätä rullan tuontia kannattaa treenata, koska ongelma on ainoastaan kiintorullan kanssa. Yritämme siis saada tämänkin toimimaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti