keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Jälkipainotteisesti

Eilen oltiin ottamassa Marittan kanssa metsässä jälkeä ja esineruutua. Roosan jälki oli n.900m pitkä laatikko malliltaan ja sisälsi ne 6 keppiä. Ajoi ihan hyvin jäljen päällä, mutta vauhtia oli taas melko paljon. Aikaa meni tuohon jälken 13min... Olisiko sitten tuo vauhti osasyynä siihen, että taas jäi kaksi keppiä nostamatta. Tällä kertaa sain ne näppärästi itse poimittua, koska meni niin hyvin jäljen päällä, mutta entäs sitten kun maasto on hankalampi..? Jotain pitäisi nyt keksiä tähän ongelmaan. Ajoin nyt aika läheltä koiraa samalla tyylillä, kun pellolla juuri siksi että pysyisi paremmin jäljen päällä. Rimpellä oli nyt aavistuksen pidempi jälki, namia samalla lailla muutama säännöllisin välein, kuten pellollakin. Yksi kulma ja kaari, sekä lisäksi oli 3 keppiä. Ajoi hyvin, voisi sanoa, että on tajunnut idean. Rimpeäkin ajoin melko läheltä. Ensimmäinen ilmaisu oli erittäin hieno, toisiin tarvitsi hieman apua. Yleisarvosana kuitenkin erittäin hyvä.

Esineruutu oli Rimpellä melkoista juoksentelua. Lopulta toi ensimmäisen esineen kuitenkin melko vaivattomasti. Toisen kanssa vaadittiinkin sitten jo hieman töitä, että nousi. Lopulta kuitenkin saatiin se 2 esinettä ylös. Teki kyllä vähän luvattoman laajoja kierroksia ruudun ulkopuolella. Lisäksi luovutus pitäisi saada paremmaksi, en ole löytänyt oikein motivoivaa palkkaa. Rimpestä esine on aina hauskempi, kuin palkka ja sitä ei tarvitsisi tuoda ollenkaan... Roosa nosti 2 esinettä hyvin ja kolmatta jouduttiin sitten hetki hinkkaamaan. Kun vaivautui kunnolla etsimään, nousi sekin lopulta. Melko hyvää työtä teki nyt ruudussa, tosin pääsi sinne viimeisenä joten ehti kerätä autossa motivaatiota.

Tänään oltiin pellolla ajamassa. Roosalla oli kaksi suoraa ja kulma ja siinä oli 5 esinettä. Ajoi erittäin huonosti, pysähteli, ei ollut jäljellä ja erityisesti meni yli esineistä. Kun oli jäljellä niin vauhtia oli ilmeisesti liikaa, jolloin muuttui huolimattomaksi. Kaikinpuolin aika huono jälki ja ärsytti suunnattomasti. Rimpellä oli pelkkä suora melko pitkässä apilassa. Ajoi tiiviiisti nenä maassa, ilmaisuissa tarvitsi hieman apua maahanmenoon. Esineitä oli yhteensä 3. Aika hyvää ajamista kuitenkin verrattuna Roosaan.

Kentällä otin Roosalla vähän kaukokäskyjä, joissa oli lauta taas estämässä edistämistä. Toimi hyvin, eri asia on sitten mitä tapahtuu, kun lauta otetaan pois.. Lisäksi tehtiin pari luoksetulon pysäytystä, olivat ok. Sitten hieman seuraamista niin, että ammuttiin ja nyt ei ollut mitään reagointia tässä jutussa. Rimpen kanssa tehtiin lähinnä seuraamista, että saatiin toiminnallisia kuvia lehteä varten.. :) Seuraaminen oli välillä parempaa ja välillä huonompaa. Lisäksi pari liikkestä seisomista, jotka olivat ihan jees. Muisti näyttää palanneen tässä asiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti