tiistai 29. elokuuta 2017

Kaikenlaista sattumaa

No niin Pippa sitten synnytti viime torstaina. Ikävä kyllä pentue oli huomattavasti pienempi mitä odotin ja saldona on vain yksi musta uros. Tämä pojan pullero on erittäin reipas ja elinvoimainen ja kasvaa kovaa vauhtia, koska maitohanat ovat yksin käytettävissä... Vaan olisihan noita saanut muutama lisääkin olla, mutta tällä mennään.

Viikonloppuna tehtiin Areksen kanssa hakua vähän toisenlaisessa maastossa kuin yleensä. Nyt on selkeästi jotain loksahtanut kohdilleen ja ilmaisu alkanut pelata. Myöskään etsinnässä ei ole suurempia ongelmia, tässä treenissä oli myös muutamia tyhjiä mukana. Aletaan siis päästä treeneissä oikeasti eteenpäin :) Lauantaina tehtiin lisäksi nopeasti tottista teemalla paikallaolo ja jättöliikkeet. Eipä niissä sen suurempia ollut. Nämä lähinnä siksi, että tänään oli jälki 2 koe, jossa käytiin kokeilemassa onnea. No onnea ei ollut ja tulos jäi saamatta, koska metsästä nousi vain 4 keppiä. Kaksi viimeistä jäi ilmeisesti nousematta, ajoi kyllä aikalailla kaavion mukaisesti, mutta siellä oli nyt aika paljon muutakin jälkeä olemassa, että olisiko tuo sitten sekottanut pakkaa...

Tove oli sunnuntaina aksailemassa ja tässäkin on nyt alkanut kehitystä tapahtumaan. Pystyttiin ensimmäistä kertaa juoksemaan kokonaista rataa! Renkaan jälkeen oli välipalkka, koska rengasta on tehty melko vähän. Puomi menee radan osana hyvin ja kontakteille pysähtyy nätisti. A tehtiin erillisenä radasta, koska sitä on tehty niin vähän. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen siihen, miten Toven ohjattavuus on kehittynyt ja päästään pikkuhiljaa asioissa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti