keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Muutamia treenejä

Viime perjantaina oltiin Areksen kanssa hakuilemassa ja samalla tehtiin porukan kanssa rata viikonlopun koetta varten. Oltiin ns. kota-radalla, jossa Areksella on ollut jostain syystä ongelmia aikaisemmin. Ja olihan niitä nytkin. Ensimmäisellä pistolla ei lähtenyt  uppoamaan riittävästi vaan kaarsin aina liian aikaisin pois. Tästä paineistui sitten sen verran, että alkoi räpsimään rullaa suuhunsa. Jouduin tuosta räpsimisestä huomauttamaan hieman kovemmin ja avustamaan ensimmäisen maalimiehen kanssa. Tämän jälkeen lähti pelaamaan ihan hyvin ja tuo rullan suuhun napsiminenkin unohtui. Lopputreeni kulki sitten jo ihan totuttuun malliin. Areksen treenit ovatkin sitten olleet aikalailla siinä, tänään olisi tarkoitus suunnata pellolle katsomaan missä mallissa se on.

Tove oli sunnuntaina aksaamassa ja teemana oli tekniikkarata. Harjoiteltiin tällä kertaa takaaleikkausta ja avustajan kanssa saatiin se onnistumaan. Tove on alkanut kyllä radan juoksemisessa kehittyä todella hyvin ja sillä pystyy tekemään useamman esteen rataa. Nyt kun saadaan vielä tekniset jutut hiottua, niin aletaan olla ihan mallillaan. Radan lisäksi tehtiin A-estettä omatoimisesti ja siinä lähinnä alastulon kontaktille jarrutusta. Eilen oltiin Toven kanssa keinoluolassa treenaamassa, koska viikonloppuna on ensimmäinen LUT-koe. Hyvin tuo tuntui toimivan ja tietää mitä tehdä. Kokeessa nyt ei voi hirveästi hommaan vaikuttaa, joten sillä mennään mitä tulee.

Roma on juossut pitkin metsiä useamman päivän, koska olen sille yrittänyt saada lintukontakteja. Viikonloppuna törmättiin molempina päivinä metsopoikueeseen. Riistatöitä ei saatu kummallakaan kerralla, vaan linnut karkkosivat aika kaukaa ja lähinnä harjoittelu jäi siihen, että perään ei mennä. Jatkamme siis metsässä tallustamista, jos jotain löytyisi... Eilen näytin kettua myös Romalle ja suhtautui siihen ihan ok. Vähän oli häntä alhaalla, muttei väistänyt. Että ehkä siitä vielä pintapyytäjä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti