lauantai 13. toukokuuta 2017

Lauantaina vähän sitä ja vähän tätä...

Pikkusen jotain pientä piti tehdä kaikilla :D Aloitettin metsästä, jossa tein Arekselle ensin tarkkuusruudun. Pikkuhiljaa alan ehkä löytämään tapoja, joilla treenata tätä asiaa. Nyt otin ensin puhtaasta maastosta täytemunalla etsinnän ja sen jälkeen varsinaisesta ruudusta metalliesineeellä. Kovin kauan ei jaksa vieläkään etsi, jos ei heti löydy, mutta paranemaan päin. Luulen, että teen pelkkää etsintää vähän namiruudulla, jotta ymmärtää ruudun idean. Löytyi kuitenkin lopulta ja ilmaisu oli hyvä. Tämän jälkeen tehtiin pudotettu esine, matkana 40m. Irtosi hyvin ja toi, sekä luovutti mallikkaasti. Tästä ei siis tänään mitään valittamista... :) Lopuksi otettiin metsässä vielä yksi jana, johon irtosi hyvin ja nosti jäljenkin ihan hyvin. Ehkä se on jotain sitten tästä kuitenkin oppinut. Reagoi jälkeen kunnolla ja lähti ajamaan oikeaan suuntaan. Ajaminen olisi voinut olla parempaa, mutta löysi kuitenkin kepille.

Metsästä tultiin kentälle, jossa otin ensin Pippalla tokoa. Tutuksi tulleilla liikkeillä jatkamme, eli ruudusta aloitettiin. Lähetin nyt joka sivulta perusasennosta ja otin maahanmenon aina ruudussa. Pienellä kohdistuksella löysi ruudun hyvin, pari pientä hutia tuli, kun kohdistuksen unohti. Niin varma ruutu ei siis vielä ole. ruudun jälkeen kierrätin kahdeksikkoa kahden merkin ympärillä, tämä ok. Päädyin tekemään myös paikallaistumista ensimmäistä kertaa, vaikka häiriötä ei kentällä ollutkaan. Yllättävän hyvin pysyi istumassa, vaikka yleensä on aina pyrkimässä maahan. Viimeisenä otin kaukojen istumaannousun, joka oli hyvä. Koska pysyi paikallaan ja nousi ensimmäisellä käskyllä, jätin siihen yhteen kertaan. Pippan jälkeen otin pikkutytöt, joista molemmat tekivät istumis- ja pillitreeniä. Tove treenasi ihan paikalla pysymistä istuen ja siitä pillillä luoksetuloa. Roma sitten taas opettelee istumista pillimerkistä ja paikallapysymistä. Molemmilla lähinnä kodista poikkeava ympäristö oli tässä se juttu. Areksen otin tottikseen viimeisenä ja sillä tein pikkujuttujen hiomista. Ihan perusasentoon siirtymistä ja seuraamisesta pysähtymistä perusasentoon. Sillä kun tuppaa välillä molemmissa tuo istuminen unohtumaan, niin pitää vahvistella välillä niitä. Lisäksi sitten otettiin luoksetulon lopetusasentoa läheltä ja lopuksi jättöliikkeet, joissa kaikista palkka.


Kentältä jatkoin pellolle, jonne tein Pippalle ympyrän muotoisen jäljen vahvistamaan oikeaan suuntaan jatkamista ja kulmatyöskentelyä. ajoi tänään keskittyneesti ja hyvin, siinä ei mitään moitittavaa. Myös esineet ilmaisi hyvin, pientä vinoutta muutamalla. Yhdellä en palkannut, jotta näin miten reagoi siihen ja tämä ei millään tavoin näkynyt seuraavassa ilmaisussa.

Kotona käytiin sitten vielä lenkillä Paulan ja Toven kanssa ja sen jälkeen tein vähän noutoa pikkutytöillä. Tove teki sisällä iltaruuan kanssa ja toi muutaman kerran todella hyvin lähelle ja kerran hienosti käteen. Roma teki kylmällä linnulla pihan ulkopuolella ja sillä ei ole kyllä mitään suurta ongelmaa tässä hommassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti