maanantai 8. toukokuuta 2017

Viikonlopun treeneistä lisää...

Lauantaina oltiin ottamassa hakua. Areksen kanssa jatkettiin taas ilmaisun työstämistä... On tässä aiheessa vaan vieläkin vääntämistä, vaikka nyt tekee jo ihan hyviäkin ilmaisuja. Aloitti heti oikein hyvällä, samoin toinen oli ok. Sen jälkeen pojalle tuli joku idea, että palaakin rullan kanssa maalimiehelle vaatimaan palkkaa... No loputkin ilmaisut saatiin pienen vääntämisen jälkeen toimimaan.

Metsässä otettiin lisäksi Romalle avanssitreeni kananpyrstöllä, jonka tosin Paula oli saanut käsiinsä ja pilkkonut. Idean pystyi kuitenkin vielä toteuttamaan ja ihan kohtuullisesti tuli vihellyksestä luokse. Otin Romalle metsässä myös noutoa, koska pyrin vaikeuttamaan perusnoutoa tekemällä sitä eri paikoissa. Pari oikein hyvää noutoa tehtiin.

Metsästä mentiin vielä kentälle ja otin Areksella samaan aikaan toisen uroksen kanssa. Tehtiin jäävät liikkeet putkeen. Maahanmenossa vaati kaksi käskyä, muuten oli hyvä. Noudoissa jouduttiin vähän viilaamaan paikallapysymistä heiton jälkeen. Tämä on asia johon joudutaan hieman panostamaan, että sen saa balanssiin. Noudot muuten olivat ihan mainiot. Näiden jälkeen otin paikallaolon ja sen aikana ammuttiin. ei reagointia laukauksiin ja muutenkin oli hyvä paikallaolo. Ylösnousua hieman ennakoi ja se jouduttiin uusimaan. Pippan kanssa tehtiin taas toko-juttuja. Samalla kaavalla mentiin kun edellisenä päivänä ja itseasiassa sama harjoitus on toistunut tässä iltaisin kotona. eli ruutua reunanauhojen kanssa, että oppii hakeutumaan sinne ja lisäksi merkin kiertoa. Molemmat alkaa pikkuhiljaa hoksata. Tovelle aloin opettamaan pillillä luoksetuloa. Tämä sen vuoksi, että helpottaa toivottavasti ohjaamista vesiriistan kanssa työskentelyssä.  Kotona Tove on jatkanut noudon työstämistä ja pikkuhiljaa asiassa edetään. Nyt on alkanut luopumaan hyvin noutoesineestä. Tuo sen myös koko ajan lähemmäksi ja ihan muutamia kertoja jopa käteen asti. Ehkä se vielä saadaan kuosiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti