tiistai 20. lokakuuta 2009

viikon alotus vasta tiistaina..

Ollu tässä taas pari treenaamatonta päivää välissä, mutta tänään otettiin ensin tottista kotona ja sitten vielä hakua Hämeenkyrössä. Roosalla otin kaukokäskyjä, välillä palkaten pelkästä istumaan noususta ja välillä tehden pidempiä sarjoja. Otin myös seisomisia tänään mukaan vaihtoihin. Oli ihan hyvä, seisomaan noustessa liikkui vähän eteenpäin. Lisäksi sitten tokoluoksetuloa muutama kerta. Pysähtyminen tapahtuu edelleen viiveellä... Ripan kanssa tein sitten lyhyesti seuraamista palkkana pallo. Toimi ihan ok. Sen jälkeen pari luoksetuloa niin, että tuli eteen istumaan, ok.

Haussa sitten otin Roosalla ensimmäiseen etukulmaan ukon, tämä irtorullalla niin ettei saa mahdollisuutta napata rullaa jo mennessä suuhunsa. Maalimiehellä hallintaan ennen palkkausta. 2. ja 3. pisto tyhjiä, irtosi molemmilla hyvin, vauhdilla ja syvälle. Meinasi oikein tulla kiire keskilinjalla että ehdin itse edetä riittävästi. 4. pisto ukko kiintorullalla, hallintaan ennen palkkausta, ok. 5:lle jouduin lähettämään kaksi kertaa ennenkuin irtosi riittävän syvälle. Sielä ukko ja palkka heti kun tuli näytölle. Roosalta tänään aika vahvaa työskentelyä, tälläisenä sitä on kyllä ilo treenata. Ripalla otettiin taas 4 ukkoa niin että näki kun menivät metsään ja sitten lähetys perään. Palkattiin nakilla ja sitten tuotiin leikkien keskilinjalle. Meni ihan hyvin, mutta niinhän tälläisten harjoitusten pitääkin mennä.

Treenit menivät siis hyvin, kotona olikin kaikkea hauskaa edessä. Ripalla on ikävä tapa olla pyytämättä ulos asioilleen ja tänään taas paskoi sisälle sillä välin kun olin suihkussa. En tiedä onko tämä oikeasti mielenosoitusta vai todellinen hätä, kun ulkoa on kuitenkin juuri tultu ja tapahtuu aina ollessani suihkussa... Jotain pitäisi kuitenkin alkaa keksimään koska hermot eivät välttämättä kestä enää kovin montaa paskaan kävelyä suihkun jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti