torstai 13. marraskuuta 2014

Näyttelyssä...

Viime viikonloppuna oltiin Jyväskylä KV:ssa haistelemassa näyttelyilmaa. Kovin menestyksekäs ei retki ollut. Mukana oli omista koirista Pippa ja Arwen, sekä vanhemmiltani kkssu Ernesti ja veljeni lkssu Anton. Anton oli porukan paras ERI SA:lla. Ernesti ja Arwen saivat sileän ERI:n ja Pippa EH:n. Anton voittaa kyllä varmasti paljon hyvällä esiintymisellään. Pippa olisi saanut olla selkeästi paremmin massassa ja Arwen oli kehässä hieman vallaton, samoin Ernesti... Pippan kanssa on mukavaa olla aina reissussa, koska se käyttäytyy hyvin korrektisti kaikissa tilanteissa. Tosin tämä saattaa johtua sen epävarmuudesta... Alla vielä Arwenin ja Pippan arvostelut:

Arwen
" 1-vuotias, hyvän kokoinen, erittäin feminiininen. Oikea purenta. Hyvät korvat ja niska. Riittävän vahva edestä, vahva runko. Ei vankka ylälinja, hyvä liike"

Pippa
"Lähes 3-vuotias, puuttuu kulmauksia, kohtuullinen pää, Haluaisin nähdä hieman enemmän painoa hänessä. Hyvät jalat"

Muuten on ollut aika hiljaiseloa viime ajat. Muutamia kertoja olen tehnyt jälkeä ja tottista. Muuten lähinnä juostu metsässä.. Tuollaisella 6 koiran laumalla se on varsin vauhdikasta menoa... Myös dobo-pallon päälle olen ottanut kaikkia jonkin verran. Rimpen kanssa pitäisi jaksaa sitä tehdä säännöllisesti syvien lihasten takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti