lauantai 22. syyskuuta 2012

Jälkeä-hakua-näyttelyä

No niin, jatketaanpa sitten päivittelyä, kun on taas alkuun päästy. Ohjelma on jatkunut tosiaan kaikenlaisella harrastamisella. Torstaina oltiin pellolla jäljellä. Roosa ei enää aja pellolla, joten Rimpe pikkutyttöjen kanssa sai suorittaa. Rimpellä oli lähes täysimittainen FH-jälki, 4 esinettä ja 6 kulmaa. Onneksi merkkasin esineet, että tiesin edes suurin piirtein missä jälki kulkee. Rimpe ajoi omaan tapaansa reilulla vauhdilla ja hutiloi kulmissa. Ensimmäisen kulman vielä selvitti, mutta sen jälkeen ongelmia oli koko ajan enemmän. Neljännessä kulmassa hävitti jäljen ihan totaalisesti. Jouduin tekemään niin, että oikaisin jäljelle vähän ennen toiseksi viimeistä esinettä ja nostin sen uudestaan. Tai pakotin koiran nostamaan. Ajoi siitä sitten loppuun. Mutta kyllä oli tikkuista ajaminen taas.. o.O Pakko ilmeisesti jatkaa niin, että merkkaa jäljen jollain tavoin aina... Pipalla ja Paulalla oli säännönmukainen suora 10 tyhjää 10 namia. Väleissä oli sitten purkkeja esineinä. Pippa ajoi hyvin, oikeastaan mitään eroa ei huomaa tyhjän ja "täyden" välillä. Ilmaisee myös hyvin. Paulalla ilmaisu on hieman hakusessa edelleen. Alkaa myös helpommin hakea tyhjällä osuudella, eli tarvitsee selkeästi varmuutta.

Perjantaina oltiin ottamassa hakua. Roosan kanssa jatkettiin ilmaisun hiomista. Pelkkiä löytöjä ja ilmaisuja, sekä vaadittiin rullan tuonti ihan loppuun. Toimi aika hyvin. Palkkana oli nyt purutyyny ja iso patukka, jotta maalimiesmotivaatio pysyy kunnossa. Rimpe teki pelkkiä löytöjä niin, että näytettiin maalimiehen meno metsään ainakin jonkin matkaa. Irtoaa erittäin hyvin ja pitkälle, pientä silmillä etsimistä oli havaittavissa. Pipan treeni oli lähes samanlainen, kuin Rimpen. Päästettiin maalimiehen perään metsään ja sai palkkaa heti. Viimeisellä oli lisäksi lelu, jolla palkattiin. Pippa näyttäisi edistyvän tässäkin lajissa ihan hyvin, vaikkei sitä ole paljonkaan tehnyt.

Tänään oltiin sitten pentunäyttelyssä pikkutyttöjen kanssa. Lisäksi mukana oli Roosan lapsista Hero ja Alli. Pippa yllätti ihan täysin ja oli ROP-pentu! Odotin sitä ehkä enemmän Herolta tai Allilta, mutta Pippa oli tasainen ja ravasi, sekä seisoi hyvin. Paulakin esiintyi hyvin, mutta on varsin hoikka, joka varmaan laski sen sijoitusta. Hero on kovin kesken ja honkkeli ja Allia pelotti hieman. Lähes kaikki Roosan lapset, sekä emä itse on ilmoitettu Turkuun, joten tätä hommaa tulee vielä syksyn mittaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti