sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Viikonlopun tottikset

Jonkin verran olen treenannut nyt joka päivä, jos ei muuta niin ainakin kaukokäskyjä sisällä... Rimpellä alkaakin kaukot olla ihan hyvässä mallissa ja niitä pystyy tekemään kauempaakin. Nyt vain siirretään sitten takaisin ulkotiloihin suoritus... Roosalla uuden tekniikan opettelu on vielä vähän vaiheessa, tekee kyllä hyvin kun on lähellä, mutta yhtään välimatkaa ei vielä voi ottaa.

Lauantaina kävin Hämeenkyrössä ja otin sitten lisäksi vähän seuraamista ja liikkeestä maahanmenoja molemmilla. Rimpellä seuraamisessa ei ollut ongelmia, käden paikkakaan ei sitä haittaa. Maahanmenot olivat hieman epätasaisia, muutamia hyviä ja sitten niitä huonoja joissa toinen kyynerpää jää ilmaan.. :/ Roosalla jouduin vähän huomauttamaan seuraamisessa välillä ilmenneestä äänen käytöstä, muuten oli aika hyvää. Myös maahanmenot yllättävän hyviä, tein muutaman juoksustakin pysähtymällä viereen käskyn kanssa samanaikaisesti.

Tänään jatkettiin Roosan kanssa edelleen seuraamista ja käväisin henkilöryhmässäkin. Erittäin kaunista esitystä, ehkä hyvä ilma vaikutti... Lisäksi tehtiin muutamia seisomaan jäämisiä, joista osa juoksusta. Tässä kuumeni kyllä taas hieman liikaa, joten kunnollisia olivat lähinnä ensimmäinen ja viimeinen. Rimpen kanssa otin ensimmäisenä paikallaoloa ryhmässä. Tässä nousi kerran, josta sanallisesti huomautin ja kävin laittamssa uudelleen maahan. Tämän jälkeen toimi moitteettomasti. Paikallaolon jälkeen tehtiin lyhyt pätkä seuraamista ja sen jälkeen luoksetulon pysäytystä. Aluksi pidin palkkaa takana, mutta ei reagoinut merkkiin riittävän nopeasti näin. Alkoi toimia, kun heitin pallon kertaalleen heti. Viimeisenä sitten muutamia noutoja, joissa oli kyllä purematta, mutta heti jos kapula lentää kauemmaksi niin törmää siihen tassuilla... No eipä tätä auta kun harjoitella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti