keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Keskiviikkotottikset...

Tänään oli tottista ottamassa jo muitakin, kun vaan me Marittan kanssa.. :) Tästä olikin selkeä hyöty, sillä pääsin ottamaan Rimpen kanssa henkilöryhmää, jota ei ole otettu viime kesän jälkeen. Pikkuhiljaa täytyy kuitenkin tehdä sille myös noita PK-puolen juttuja tutuksi... Otin siis ensin seuraamista ja nyt alkaa olla tuon käsihäiriön kanssa jo selkeästi parempi. Siitä sitten jatkettiin henkilöryhmään, jossa aluksi hieman vilkuili, mutta nopeasti alkoi keskittyä tekemiseen. Olin ihan tyytyväinen siihen. Tämän jälkeen otin yhden luoksetulon pysäytyksen, jossa ei ollut mitään moitittavaa. Viimeisenä sitten tehtiin vielä eteenmenoa samalla tavalla kuin eilen, eli Maritta vei patukan jonne lähetin. Ensimmäisellä kerralla meinasi harhautua matkalla sivuun, mutta toinen kerta meni oikein mallikkaasti.

Roosan kanssa tein vähän seuraamista ja keskityin vain siihen, että on mahdollisimman rauhallinen. Paljon tehtiin siis paikallaan ja vain lyhyt eteneminen. Lisäksi sitten ruutua, jonne merkkasin keskikohdan namipurkilla. Ruutuun saatiinkin oikein hyviä esityksiä, ensimmäisessä oli hieman rauhaton, mutta loputteki erittäin hyvin.

Kotona tein lisäksi molemmilla kaukokäskyjä lyhyellä matkalla ja mahdollisimman matalassa vietissä. Palkkasin jokaisesta vaihdosta ja vaihdoin käskysanat Roosallekin. Näin läheltä toimii moitteettomasti, saa nähdä mitä tapahtuu kun mennään kauemmaksi. Roosalle yritän saada myös paremman tekniikan vaihtoihin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti