keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Keskiviikkotreenit

Tänään taas treenailtiin Hämeenkyrössä tosin ihan valtavaa määrää porukka ei paikalla ollut... Joukko oli supistunut kokoonpanoon minä, Maritta, Karoliina ja Minna.

Roosan kanssa trenaaminen oli koko ajan enemmän tai vähemmän hömpöttämistä. Aloitin ruudulla, johon ensin vein pallon palkaksi enkä vaatinut maahanmenoa, ok. Sitten kokeilin ilman palkkaa ruudussa ja koira on kyllä sisäistänyt, että ruutuun mennään ja että sielä mennäänn vielä maahankin, MUTTA tulee maahanmenon jälkeen kovaa vauhtia ryömimällä ruudun ulkopuolelle. Jollain pitäisi siis saada jäämäänkin sinne... Asiaa ei varmaan auttanut yhtään se, että itseäni homma lähinnä nauratti hysteerisesti, koska toiminta oli äärimmäisen hassun näköistä. No tämän jälkeen tehtiin sitten pientä liinaan sopeutumista Marittan ollessa apuohjaajana perässä. Otin siis ihan seuraamista ja apuohjaaja käveli liinan kanssa perässä, sekä tarvittaessa jarrutti liinasta koiran alkaessa edistämään/poikittamaan. Roosa reagoi liinaan edelleen aika vahvasti ja tuppasi pysähtymään heti, jos liina kiristyi. Liina oli kuitenkin valjaissa kiinni, että se ei valtavan vahvasti vaikuttanut muuten... No otettiin sitten kuitenkin kaikki jättöliikkeet, ensin kävelystä istuminen, maahanmeno ja seisominen. Maahanmeno oli ihan huippunopea!! Ja sitten tehtiin juoksusta maahanmeno ja seisominen, joissa molemmissa vähän ennakoi. Koska ennakoi niin vahvasti liinan kanssa, otettiin lopuksi ihan vain juoksemista ilman jättöjä.

Rimpen kanssa tehtiin tokoa kisanomaisesti. Aloitimme paikallaololla, johon saatiin oikein kolme koiraa riviin. Nousi kerran rivistä, mutta meni takaisin maahan heti kun karjaisin. Sitten tein kisanomaisena koko suorituksen Minnan toimiessa liikkurina. Hihnassa seuraaminen oli aika hyvää, ainoastaan täyskäännöksesä hiomista. Vapaana seuraaminen oli vielä ok, mutta olisi saanut olla tiiviimpää ja tarkkaavaisempaa. Liikkeestä maahanmeno, no joo meni vasta toisella käskyllä ja ehdin kävellä liian pitkälle ennen sitä. Luoksetulo oli muuten hyvä, mutta sivulle siirtyminen ei oikein onnistunut.. Tarvitsi tähän kolme käskyä... Liikkeestä seisomaan jääminen oli oikein hyvä. Ainoastaan pientä kylmyydestä johtuvaa teputtelua oli havaittavissa. Periaatteessa ihan ok suoritus ja erityisen hyvä oli saada Minnalta vähän jotain vierasta näkemystä ja kommenttia siihen missä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti