tiistai 22. tammikuuta 2013

Tilannepäivitys

No niin jotain on tammikuun aikana saatu aikaiseksikin. Viikonloppuna oltiin Roosan kanssa näyttelyssä Turussa ja tuloksena EH. Täysin turha reissu siis, mutta tulipa tehtyä. Tuomari tykkäsi kautta linjan raskaista koirista ja Roosankin arvostelussa lukee, että kevyt.... Noo.. makunsa kullakin. Myös Roosan tytär Alli oli mukana ja sama tulos EH. Myös kritiikki oli hyvin samanlaista, joten kai se sitten suvussa kulkee. Allin kehäkäytökseen olin erittäin tyytyväinen, seisoi ja liikkui hyvin ja kaikenlainen turha teutarointi oli unohdettu. Rimpen lapsista mukana oli Mialta Baxi ja myös se sai EH:n.

Eilen käytiin Veterissä silmäpeilissä Pippan, Allin, Heron ja Friidan, sekä Rimpeläisistä Paulan, Puman, Baxin ja Vimman kanssa. Puma oli ainoa, jolla PHTVL/PHPV oli tuloksella 1, kaikilla muilla 0. Roosan lapsista kaikilla oli hieman pieni mykiö ja sen seurauksena linssin reuna näkyvissä, mutta tämä ei ole kuulemma millään tavoin vaikuttava asia ja näkyi erittäin lievänä. Paula peilataan vielä vuoden-parin päästä uudestaan oikeassa silmässä näkyneen samean pisteen vuoksi. Kyseessä voi siis olla traumaperäinen muutos (arvet näkyvissä silmän ympärillä..) tai sitten katarakta. Mutta se jää nähtäväksi, emmekä ole siitä erityisen huolissamme.

Treenit ovat jatkuneet säännönmukaisina. Pippan kanssa hallissa ja kotona on harjoiteltu paikallaoloa ja viimeksi aloin työstämään myös liikkeestä maahanmenoa. Lisäksi sitten perusseuraamista palkka piilossa, sivulletuloja ja pysähdyksiä. Pippa edistyy mielestäni ihan kohtuullisesti ja myös noutoa on tehty jonkin verran. Paulan kanssa jatkettan vieläkin haukkumista ja se on nyt saatu hyvin siirrettyä joka paikkaan. Paulasta haukkuminen on hyvin hauskaa ja toivon, että se todella nostaa sitä. Olen saanut myös siirrettyä tätä vähän seuraamiseen, joten nyt päästään työstämään sitäkin. Viime lauantaina molempia pikkutyttöjä näytettiin vähän maalimiehelle. Pippa oli taas oikein hyvä ja reipas. Paulaa aluksi vähän jännitti, mutta pääsi asiasta yli ja jopa kiinnostuikin patukasta. Mielestäni tämän jälkeen Paulan leikkiin tuli hieman lisää tomeruutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti