lauantai 20. lokakuuta 2012

Näyttely-ylläri :)

Oltiin tänään Turussa KV-näyttelyssä, jonne oli ilmoitettu lapsoset Pippa ja Paula, sekä Pippan sisarukset Alli, Ulpu, Hero ja Friida. Lisäksi ilmoitin Roosan ihan huvin vuoksi, että saadaan yksi näyttelykäyntikin tälle vuodelle. Onnettomien sattumusten vuoksi Friida ei päässyt kehään asti, mutta muut lapset esiintyivät oikein mallikkaasti. Junnu-uroksissa Hero sai EH:n ja oli kilpailuluokan 3. Junnu-urosten 1. oli Paulan veli Puma ja 2. myöskin Paulan veli Paradox. Nartuissa Paula sai EH:n ollen kilpailuluokassa 2. Samalla EH-linjalla jatkoivat myös muut, Ulpu 3 ja Pippa 4, Alli ei sijoittunut kilpailuluokassa, mutta kehitystä Oriveden näyttelystä oli huimasti. Viimeisenä kehään mennyt Roosa sitten räjäytti potin; käyttöluokasta ERI, KÄK1, SA, PN2 VASERT ja CACIB!! En ihan äkkiä olisi uskonut, mutta täytyy sanoa, että Roosa juoksi tällä kerralla erittäin hyvin. Sen suurin ongelmahan on helposti peitsaaminen ja kilpailuluokassa onneksi ravasi hyvin kaikki sen 3 kierrosta mitä meitä juoksutettiin. No jospa aloitettaisiin serti-jahti senkin kanssa :)

Tällä viikolla muuten ollaan keskitytty pikkutyttöjen kanssa jälkeen. Käytiin tekemässä pieni tason tarkaistus tässä lajissa ja saamassa vähän apua. Paulan jäljestykseen yritetään nyt saada lisää viettiä, jotta motivaatio kestäisi kunnolla. Pippalla moodi on vähän parempi, mutta senkin kanssa saa olla aika tarkkana. Huomio siis nyt jälkeä edeltäviin rutiineihin ja siihen, että ohjaaja on innostavampi ja pyrkii saamaan vietin säilymään. Jäljet pidetään myös riittävän lyhyinä ja vältetään pitkiä puuduttavia suoria.

Lisäksi on tehty vähän hakua Rimpen ja Pippan kanssa. Metsässä tehtiin suoria löytöjä molemmilla. Pippalla oli ääniapu käytössä ja Rimpen kanssa tarkoitus oli ottaa haamut. Tämä suunnitelma kuitenkin muuttui metsän tiheyden vuoksi. Rimpe siis etsi ilman haamuja ja hyvin löysi... Molemmilla alkaa olla jonkinlainen käsitys asiasta. Rimpellä on sitten tehty lisäksi rullan tuontia kentällä. Ilmaisukin olisi tarkoitus saada talven mittaan toimimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti