keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Treeni-ilta

Keskiviikon kunniaksi hilasin koko lauman kentälle yhteistreeneihin. Ennen kentälle menoa kävin polkemassa jäljet vanhenemaan ja aika vanhat jäljet saivatkin ajaa tällä kertaa. Tottista tein Rimpellä pari settiä, ensin noudot ja sitten paikallaolon ja vähän seuraamista. Noutoa otettiin ensin tasamaalla vauhdikkaasti kapulalla palkkaamalla ja siitä vedin koiran vielä pitämään kapulaa eteen. Lisäksi otettiin hyppynouto. Näissä nyt ei mitään ongelmia esiintynyt, viime viikolla oireillut esteen kierto taisinpäinkin oli ilmeisesti vain talvitauolta tulon kankeutta. Paikallaolossa oli hyvin ja häiriötäkin oli riittävästi. Seuraaminen olisi saanut olla huolellisempaa, tähän täytyy kiinnittää huomiota.

Roosan kanssa tein aika kovassa vietissä tietoisesti ja ihan hirveästi ei tarvinnut koiraa nostaa... Intoa piisaa näköjään ihan edelliseen malliin. No parempi treenata nyt kovilla kierroksilla, jos vaikka pysyisi sitten kokeessakin hanskassa... Tehtiin ihan perusseuraamista ja lisäksi noutoja. Noudoissa keskityttiin vähän mielen hallintaan, koska pientä aavistusta varastamiseen oli ilmassa. Roosalla otin hyppynoudon tokoesteellä, en ole vielä sitä tosiaan metrisestä hypyttänyt leikkauksen jälkeen.

Pikkutytöt tekivät ihan perustottista syöden iltaruokansa siinä samalla. Täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen molempiin, sillä tämä oli nyt toinen kerta kentällä ja huomio pysyi minussa koko ajan. Toimivat häiriöstä huolimatta erittäin hyvin ja keskittyivät ruokaan ja toimintaan. Lapsiosastosta myös Alli (Roosan lapsi) oli kentällä käymässä ja harjoitteli pienen jäljen, sekä tottista. Myös Alli vaikuttaa hyvältä pennulta!

Jäljellä Rimpe ajoi melko vaihtelevasti ja ihan liian kovaa. Pysyi kyllä jäljen tuntumassa, mutta ei niin hyvin, että olisi bongannut kaikki kepit. Nosti yhden oman ja yhden vanhan vieraan? Kaksi keppiä jäi sitten sinne... Rimpen kanssa täytyy nyt keskittyä ihan oikeasti tähän jälkijuttuun, koska selvästi tietää mistä on kyse, mutta menee huolimattomaksi. Roosa ajoi kohtuullisesti, hukkasi jäljen kerran, mutta nosti sen uudestaan. Ilmaisi myös kepit tänään kunnolla eli vaikka eilinen peltojälki oli aivan karmea roiskaisu, oli siitä ilmeisesti kuitenkin jotain hyötyä. Tai sitten oli muuten vaan päättänyt toimia ilmaisuissa tänään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti