keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Alkuviikko

Jotain on touhuttu pitkin viikkoa. Maanantaina oli Rimpellä purutreenit ja otin siinä samalla pienen pätkän tottista. Mentiin ihan seuraamisella, jossa tavoitteena korrekti seuraaminen ja hyvät käännökset. Puruosuudessa jatkettiin koiran löysille liinoille ajamista ja otettiin lopuksi hyppy. Tässä ei voi koiraa moittia mistään, omaan ohjaamiseen saa kyllä kiinnittää sitä huomiota.

Tiistaina kävin kentällä ottamassa setit tottista molemmilla koirilla. Roosan kanssa tehtiin vain seuraamista ja sivulle siirtymisiä. Erityishuomiota kiinnitin siihen ettei pääse riehumaan poikittain seuratessa. Sivulle siirtymisissä tarkkana sitten taas siinä, että siirtyy nopeasti ja suoraan asentoon... Rimpen kanssa tehtiin toko-liikkeitä. Kaukokäskyissä liikkui hieman sivusuunnassa, kun vaihtoi asentoa liian nopeasti. Hyppy ei ollut varsinaisesti parhaita mitä on suoritettu... Hyppää liian pitkälle sivuun ja istumisen jälkeen sitten kiertää takaisin. Luoksetulon pysäytyksissä tarvitsi pallon tueksi ettei juossut läpi. Noutoa otin ensin haun ja luovutuksen erillään ja sitten yhdessä. Luovutti hieman kaukana, muuten oli ok.

Keskiviikkona oltii ensin pellolla ajamassa jälkeä, molemmilla oli serpenttiini. Rimpe ajoi erittäin hyvin lähes koko matkan, lopussa tuli joku ihmeellinen sekaannus. Tein nyt pidemmällä askelvälillä ja oli näin parempi. Serpenttiini selvästi hidastaa ja tarkentaa sen ajamista. Roosa ajoi melko vauhdilla, mutta melko hyvin jäljellä. Roosankin jäljellä oli silloin tällön ruokaa, josta sai hyvin tarkistettua, että ollaan jäljellä. Olosuhteet eivät ehkä olleet ihan ihanteelliset kovan tuulen takia, joka saattoi vaikuttaa ainakin Rimpen jäljestämiseen. Tämän jälkeen mentiin kentälle, jossa otin Mariannen parina Roosalla kisanomaisen suorituksen. Nyt puutuin asiaan heti kun alkoi nostaa kierroksia liikaa. Jonkin verran poikitti taaskin. Jättöliikkeet olivat kohtuulliset, samoin noudoissa ei ollut muuta ongelmaa, kuin pureminen. Paikallaolo oli ok, pientä piippausta lukuunottamatta. Eteenlähetyksen otin erikseen koko tästä hässäkästä, ei ongelmia tänään. Rimpen kanssa tehtiin muutamia toko-juttuja taas. Kaukot olivat aika hyvät, hypähti ylös, mutta ei liikkunut. Pallon avulla pysähtyi luoksetulossa. Hyppyyn tarvitsi taas pientä avustusta... Ongelmana oli sama kuin eilenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti