tiistai 30. marraskuuta 2010

Kaikenlaisia juttuja...

Paljon on tapahtunut sitten viime päivityksen.. ;) Ensimmäiseksi voin laittaa tähän linkin kotisivuillemme: http://mayfirst.fi.sitebuilder.sigmatic.fi/ siellä voi käydä tutustumassa tarkemmin.

Ikävänä uutisena täytyy todeta, että kauan odotettuja pentuja ei sitten syntynytkään. Ensimmäisessä ultrassa pieninä näkyneet alkiot olivat ilmeisesti kuolleita jo tuolloin ja ovat sitten hiljaa abortoituneet pois. Tämä oli ainakin eläinlääkärin epäilys, kun kävimme uudestaan ultrassa, kun mitään ei alkanut kuulua. No kevään juoksusta yritetään sitten uudestaan, nyt täytyy saada vaan koira laihtumaan ja valeraskaus pois.

Ja kaiken tämän seurauksena on sitten Roosan treenitaukokin ohi. Tavoitteena käydä ainakin yksi toko-koe yrittämässä ennen kevään juoksua. Roosan kanssa seuraamisessa keskitytään nyt siihen samaan mitä on tehty Rimpen kanssa jo pidemmän aikaa, eli kontaktiin ja hyvään seuraamiseen häiriön alla. Tavoitteena saada koira keskittymään paremmin. Viikonloppuna aloitettu projekti alkoikin näyttää jo vähän valoisammalta, vaikka töitä on kyllä paljon edessä. Rimpellä tämä asia onkin sitten ihan hyvällä mallilla, sen kanssa tarkkana täytyy olla lähinnä siinä että kävelee kunnolla. Menee helposti pomppimiseksi etutassuilla.

Tänään käytiin sitten tekemässä ihan vaan tokon tekniikkaa. Roosan kanssa otin ruudun, jonne ei meinannut osua kunnolla millään, kaukot, joissa edisti ja luoksetulon pysäytyksen, joka oli kohtuullinen. Kaiken kaikkiaan virtaa on vähän liikaa, mikä varmaan osittain johtuu tauosta. On kovasti tekemässä kaikenlaista, mutta tekee vähän turhan vauhdilla. Rimpen kanssa tehtiin kaukoja, mitkä olisivat voineet olla parempia lämpimämmässä. Nyt selvästi maahanmeno ilkeytti... Ihan kohtuullisia vaihtojakin kuitenkin tuli. Sitten tehtiin luoksetulon pysäytys, joka on edelleen Rimpellä vahvasti hallussa. Toivottavasti onnistuu sitten kokeessakin. Tämän jälkeen yksi hyppy, missä ei myöskään ollut valittamista, ehkä alkaa pikkuhiljaa mennä jakeluun tämäkin.. Viimeisenä otin pari noutoa ja toimi näissäkin. Ei varastanut, eikä pudottanut, joten pisteet Rimpille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti