sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Tokoa! ja hieman jälkeäkin...

Oltiin tänään Rimpen kanssa kisaamassa tokoa Ikaalisissa. Tuomarina oli Juha Kurtti ja sieltä tulla tupsahti toinen ykköstulos alokasluokasta. Liikkeittäin pisteet menivät tällä tavalla:
Luoksepäästävyys 10
Paikallaolo 10, hieman piippasi muuten oli rauhassa.
Seuraaminen taluttimessa ja taluttimetta 9, molemmissa hetkittäin hyvää, hetkittäin olisi saanut olla tiiviimpää. Paikka oli aika hyvä.
Liikkeestä maahanmeno 8, liian hidas
Luoksetulo 10, perusasento luoksetulon jälkeen tosin vino...
Liikkeestä seisominen 7, kaksoiskäsky ja reagoi huonosti...
Hyppy 9, liikkui tullessani viereen.
Kokonaisvaikutus 10.
Yhteensä pisteitä siis 182. Ja ihan voi tyytyväinen olla, koska treenaaminen on jäänyt todella vähälle viime aikoina johtuen juoksusta ja kaikista muistakin kiireistä... :)

Lisäksi otin sitten iltapäivällä molemmilla koirilla jäljet pellolla. Kummallakin oli reilusti kulmia ja etenkin Rimpelle yritin vahvistaa niitä hieman. Heinä alla oli aika pitkää, ikää jäljillä oli reilu 2 tuntia ja saivat vielä vesisateenkin päälle... Molemmat ajoivat erittäin hyvin olosuhteet huomioon ottaen. Rimpen kulmat olivat hyviä ja tarkkoja kaikki. Esineilmaisut myöskin korrekteja, näyttää siis siltä että on pikkuhiljaa palautumassa normaaliksi. Roosalla ensimmäistä kulmaa lukuunottamatta kaikki olivat hyviä. Ajoi myös hieman rauhallisemmin tänään. Roosan kanssa ilmaisut ovat suurin ongelma, mutta yritetään nyt mennä näillä mitä on ja vaihdetaan ensi kesäksi koko homma toiseen... Kaiken kaikkiaan hyvät jäljet. Eilen ajettiin myös, ja melko samaan tapaan, kun tänään. Tarkoituksena on nyt panostaa melko intensiivisesti tähän lajiin niin kauan kun kelit sallivat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti