sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Tokoilua kokeessa..

Tänään käytiin sitten Roosan kanssa kokeilemassa vaihteeksi tokoa kokeessa. Paikkana Noormarkku ja tuomarina Ilkka Sten. Koira kävi koko ajan melko kovilla kierroksilla ja yleisesti hallinta olisi saanut olla parempi. Liikkeittäin se meni aika lailla tällä tavalla:

Paikalllaolo: Piippasi koko ajan, meinasi lähteä perään ja keikkui kyynerpäiden varassa. Hyppäsi paikallaan varmaan puoli metriä eteenpäinkin, mitä tuomari ei tosin nähnyt-onneksi, arvosana 9.
Seuraaminen: Odotusalueella oli vielä erittäin hyvää, mutta kun otin noutokapulan käteen ja annoin liikkurille, nousivat kierrokset 300:an, joten koko seuraaminen meni plörinäksi. Lähinnä huusi, hyppi poikittain edessä ja teki kaikkea mahdollista paitsi seurasi asiallisesti, arvosana 8.
Liikkeestä maahanmeno: Yllättävän hyvä, jotain on ilmeisesti tapahtunut, koska meni maahan suht nopeasti. Enkä katsonut taakse, arvosana 9.
Luoksetulo: Nopea kyllä, mutta yksi pieni puute, ei pysähtynyt, arvosana 5.
Liikkeestä seisomaan jääminen: Melko hyvä, teputti perässä pieniä askelia jonkin verran ja kääntyi mukana kun palasin taakse, arvosana 9.
Nouto: Perusenerginen Roosa-nouto, puri kapulaa, jaksoi kuitenkin odottaa karkaamatta, arvosana 9.
Kauko-ohjaus: Muuten ok, mutta eteni aina maahanmenon yhteydessä, arvosana 7.
Estehyppy: Hyppäsi ja istui hyvin ja KIERSI takaisin!!!Mistä tämä tuli??Ei ole tehnyt koskaan treeneissä, arvosana 0.
Yhteensä 142 pistettä, 2-tulos.

Ikävintä tässä oli se että ilman tuota esteen nollille menoa olisi yltänyt ykköstulokseen... No pakko vaan yrittää tammikuussa uudestaan. Nyt jatketaan treeniä ottamalla koira tiukemmin hallintaan ja pitämällä kapulaa kädessä koko ajan. Juoksun aikana ajattelin antaa tauon treeneistä molemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti