sunnuntai 30. lokakuuta 2011

kauden päätösnäyttelynä Seinäjoki KV ja lisäksi hieman vauvajuttuja

Tänään kävimme siis Rimpen kanssa lopettamassa näyttelykauden Seinäjoelle, jossa tuomarina oli Ann-Chatrine Edoff Ruotsista. Tuomari oli aika tiukka ja jopa ERIt olivat tiukassa, Rimpen sisaruksista mukana ollut Zirakin sai "vain" EH:n. Rimpen tulos oli KÄY ERI KÄK1, mutta SA jäi saamatta. Mieltä lämmittivät kuitenkin tuomarin suulliset maininnat siitä, kuinka kaikkien dobbereitten tulisi olla käyttöluokassa ja että tämä käyttöluokan narttu on parempi kuin avoimen luokan nartut yhteensä.. :) Tässä vielä arvostelu:
"Hyvä tyyppi, ilmiasu ja pää. Melko hyvä ilme, hyvä kaula ja niska. Kiinteä selkä, hieman pitkä lanne. Riittävästi eturintaa, hyvä syvyys, hieman lyhyt rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Erittäin hyvät liikkeet sivusta. Hyvä pigmentti. Kuiva ja tiukka."

Nyt sitten on sekä näyttely-, että koekausi ohi ja molemmat tytöt keskittyvät lisääntymiseen. Roosan sulhasvalinta eli aivan viime hetkiin saakka ja lopulta päädyimme urokseen VPG1 HEIKO VOM FERRENBERG. Heiko on erittäin itsevarma ja avoin uros, jolla on suuri dominanssi. Odotan tästä yhdistelmästä toiminnallisia pentuja, jotka soveltuvat monipuoliseen harrastamiseen. Pentuilmoitus löytyy kotisivuiltani http://www.mayfirst.fi/ ja Heikosta lisää http://www.friedrichs.fi/ .Roosa on astutettu tänään ensimmäisen kerran, joten hyvällä tuurilla saamme pentueen mukavasti uutena vuonna.. ;) Myös Rimpe on aloittanut juoksun ja arvioitu astutusajankohta on ensi viikonloppuna. Rimpen sulhasesta löytyy lisätietoa http://www.kakenet.com/ ja pentueesta enemmän http://www.dargaard.net/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti