lauantai 30. heinäkuuta 2011

Pori KV ja muuta juttua...

Rimpen kanssa oltiin tänään Porissa näyttelyssä, tuomarina Portugalilainen Manuel Loureiro Borges. Tuloksena oli käyttöluokasta ERI, KÄK1, SA, PN2, VARASERTI, VARACACIB. Arvostelu meni tällä tavalla:
" Hyvä tyyppi, feminiininen, hyvä pää ja ilmiasu. Erinomainen kaula ja ylälinja, hyvä etuosa. Erinomainen luusto, hyvät rungon mittasuhteet, rintakehä hyvin kehittynyt. Erittäin hyvin kulmautunut, hyvät liikkeet."

Ja toki olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen ja arvosteluun, mutta koska nälkä kasvaa syödessä on Rimpelle katsottu jo muutamaa näyttelyä lisää... Ohjelmaan tulee ainakin Eckerö ja Seinäjoki, mahdollisesti myös Jyväskylä.. :)

Muuten olemme jatkaneet molempien koirien kanssa treenailua maastossa ja kentällä. Roosan kanssa on vedetty aika tiukkaa linjaa ja tehty kentälle tuloa selvemmäksi ja tottista yritetty saada koetta ajatellen parempaan kuosiin. Viime keskiviikon harjoituskokeessa alkoi vähän jo näkyä valoa tunnelin päässä ja koira pystyi tekemään kohtuullisen suorituksen. Erityisen postiivista on, että teki molemmat juoksusta tapahtuvat jättöliikkeetkin hyvin. Rimpen kanssa en ottanut keskiviikkona koko kaaviota, ainoastaan paloja siitä. Paikallaolo on se suurin kompastuskivi, on siinä erittäin levoton. Tähän on nht yritetty ekskittyä erityisen paljon. Toinen erikoishuomion alla oleva liike on eteenmeno, missä onkin kehitystä tapahtunut.

Maastossa on tehty metsäjälkeä ja hiottu erityisesti janalta lähtemistä. Roosalla olen ajanut muutaman ek-jäljen, eikä niissä mitään suurempaa ongelmaa ole. Lisäksi sitten esineruutua ja Roosan kanssa myös pudotetua ja tarkkuusetsintää. Pellolla Rimpeen olen yrittänyt saada varmuutta tyhjille osioille ja näyttäisi siltä, että metsässä työskentelyn seurauksena on saanut uskoa itseensä jälkityöskentelyssä. Nyt ajaa jo ilman paniikkia siinä vaiheessa, kun namit loppuvat.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti